Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

dm će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog na Crni petak

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171 prodavaonici dm-a i u dm online shopu

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171 prodavaonici dm-a i u dm online shopu. Ovogodišnji Giving Friday posvećen je djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi o čijem odgoju, obrazovanju, zdravlju i ostalim potrebama brinu Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka i Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Ovogodišnji Giving Friday pomoći će Centrima da svojim korisnicima, 229 djece i mladih, omoguće bolje uvjete i nastave im biti podrška u svim područjima života. Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik donirana sredstva utrošit će na adaptaciju stana kojeg će pretvoriti u stambenu zajednicu za djevojke, dok će Centar Klasje opremiti jaslički odjel nabavkom dječjih krevetića i previjališta za bebe.

„Uime dm-a pozivam sve građane da ovaj Crni petak pretvore u Giving Friday kako bismo se zajedno prisjetili da su nadolazeći blagdani simbol zajedništva i radosti davanja drugima. Svaka kupnja u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu u petak, 25.11., postaje dobro djelo jer doprinosi većem iznosu donacije kojom ćemo djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Osijeku i Lipiku pomoći da osjete ljepotu i toplinu blagdana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Tijekom protekle četiri godine, zahvaljujući Giving Fridayu, dm je donirao više od milijun kuna organizacijama koje brinu o društveno osjetljivim skupinama te ustanovama čiji je cilj poboljšati zdravstvenu zaštitu i kvalitetu života građana.Samo prošle godine dm-ovoj se inicijativi pridružilo više od 70.000 ljudi koji su pomogliCentru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb da pacijentima osigura kvalitetnije liječenje uz nove medicinske uređaje.

Centre za pružanje usluga u zajednici građani će moći podržati i kupnjom NFT-eva koje je dm izdao povodom Giving Fridaya. Ukupno 105 NFT-eva koji su nastali u suradnji s akademskom slikaricom Nikolinom Ivezić bit će dostupno od 25. studenog na platformi Opensea na blockchainu Polygon, a sav prihod od prodaje izravno se uplaćuje na račun Centara. Za sve kojima su NFT-evi novost, a žele donirati preuzimanjem NFT-a, dm je pripremiokratkeupute.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.