Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

dm će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog na Crni petak

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171 prodavaonici dm-a i u dm online shopu

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171 prodavaonici dm-a i u dm online shopu. Ovogodišnji Giving Friday posvećen je djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi o čijem odgoju, obrazovanju, zdravlju i ostalim potrebama brinu Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka i Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Ovogodišnji Giving Friday pomoći će Centrima da svojim korisnicima, 229 djece i mladih, omoguće bolje uvjete i nastave im biti podrška u svim područjima života. Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik donirana sredstva utrošit će na adaptaciju stana kojeg će pretvoriti u stambenu zajednicu za djevojke, dok će Centar Klasje opremiti jaslički odjel nabavkom dječjih krevetića i previjališta za bebe.

„Uime dm-a pozivam sve građane da ovaj Crni petak pretvore u Giving Friday kako bismo se zajedno prisjetili da su nadolazeći blagdani simbol zajedništva i radosti davanja drugima. Svaka kupnja u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu u petak, 25.11., postaje dobro djelo jer doprinosi većem iznosu donacije kojom ćemo djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Osijeku i Lipiku pomoći da osjete ljepotu i toplinu blagdana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Tijekom protekle četiri godine, zahvaljujući Giving Fridayu, dm je donirao više od milijun kuna organizacijama koje brinu o društveno osjetljivim skupinama te ustanovama čiji je cilj poboljšati zdravstvenu zaštitu i kvalitetu života građana.Samo prošle godine dm-ovoj se inicijativi pridružilo više od 70.000 ljudi koji su pomogliCentru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb da pacijentima osigura kvalitetnije liječenje uz nove medicinske uređaje.

Centre za pružanje usluga u zajednici građani će moći podržati i kupnjom NFT-eva koje je dm izdao povodom Giving Fridaya. Ukupno 105 NFT-eva koji su nastali u suradnji s akademskom slikaricom Nikolinom Ivezić bit će dostupno od 25. studenog na platformi Opensea na blockchainu Polygon, a sav prihod od prodaje izravno se uplaćuje na račun Centara. Za sve kojima su NFT-evi novost, a žele donirati preuzimanjem NFT-a, dm je pripremiokratkeupute.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Od 24. siječnja do 2. veljače održan je online sajam sezonskih poslova Sezonac.hr, najveći virtualni susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim sezonskim radnicima te...

Poduzeća

Dora Strezova-Nikolova na novi položaj u Coca-Coli HBC dolazi s mjesta glavne direktorice tvrtke The Coca-Cola Company u Bugarskoj na kojemu je bila od...

Ljudski resursi

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Lifestyle

Dobre stvari se događaju onima koji su spremni čekati. Međutim, ponekad su proaktivnost i uzimanje stvari u naše ruke pravi izbor.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.