Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

dm će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog na Crni petak

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171 prodavaonici dm-a i u dm online shopu

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171 prodavaonici dm-a i u dm online shopu. Ovogodišnji Giving Friday posvećen je djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi o čijem odgoju, obrazovanju, zdravlju i ostalim potrebama brinu Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka i Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Ovogodišnji Giving Friday pomoći će Centrima da svojim korisnicima, 229 djece i mladih, omoguće bolje uvjete i nastave im biti podrška u svim područjima života. Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik donirana sredstva utrošit će na adaptaciju stana kojeg će pretvoriti u stambenu zajednicu za djevojke, dok će Centar Klasje opremiti jaslički odjel nabavkom dječjih krevetića i previjališta za bebe.

„Uime dm-a pozivam sve građane da ovaj Crni petak pretvore u Giving Friday kako bismo se zajedno prisjetili da su nadolazeći blagdani simbol zajedništva i radosti davanja drugima. Svaka kupnja u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu u petak, 25.11., postaje dobro djelo jer doprinosi većem iznosu donacije kojom ćemo djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Osijeku i Lipiku pomoći da osjete ljepotu i toplinu blagdana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Tijekom protekle četiri godine, zahvaljujući Giving Fridayu, dm je donirao više od milijun kuna organizacijama koje brinu o društveno osjetljivim skupinama te ustanovama čiji je cilj poboljšati zdravstvenu zaštitu i kvalitetu života građana.Samo prošle godine dm-ovoj se inicijativi pridružilo više od 70.000 ljudi koji su pomogliCentru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb da pacijentima osigura kvalitetnije liječenje uz nove medicinske uređaje.

Centre za pružanje usluga u zajednici građani će moći podržati i kupnjom NFT-eva koje je dm izdao povodom Giving Fridaya. Ukupno 105 NFT-eva koji su nastali u suradnji s akademskom slikaricom Nikolinom Ivezić bit će dostupno od 25. studenog na platformi Opensea na blockchainu Polygon, a sav prihod od prodaje izravno se uplaćuje na račun Centara. Za sve kojima su NFT-evi novost, a žele donirati preuzimanjem NFT-a, dm je pripremiokratkeupute.

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Strategije i trendovi marketing sadržaja nastavljaju se razvijati iz godine u godinu i, da biste bili  relevantni, morate biti u toku.

Novosti

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao.

Poduzeća

Softverska tvrtka SysKit osigurala je devet milijuna dolara investicije koju će iskoristiti za internacionalizaciju poslovanja i razvoj tvrtke.

Edukacija

Počelo je drugo izdanje eventa NEM Zagreb 2022, događanje usmjereno na razvoj TV industrije u Srednjoj i Istočnoj Europi, koje se održava u legendarnom...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.