Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Do predivne pacifičke obale Kostarike 4 puta tjedno preko Amsterdama

KLM širi svoju mrežu otvaranjem novog leta za regiju Guanacaste i glavni grad Liberiju u Kostariki.

KLM širi svoju mrežu otvaranjem novog leta za regiju Guanacaste i glavni grad Liberiju u Kostariki. Ukoliko se odlučite za poslovno ili privatno putovanje moći ćete letjeti jednim od 4 leta tjedno preko Amsterdama. Početak sezone letova za Guanacaste početi će 29.10.2019. utorkom, petkom, subotom i nedjeljom letovima iz Amsterdama-Schiphola, San Joséa i Guanacaste-Liberije.

Za letove vam je na raspolaganju  Boing 787-9 Dreamliner, s ukupno 30 mjesta u poslovnoj klasi, 45 mjesta u economy comfort klasi i 219 mjesta u ekonomskoj klasi.

KL0717/KL0719 iz  Amsterdama-Schiphola kreće u 11:35 sati, a dolazak u San José (Kostarika) predviđen je u 17:15 po lokalnom vremenu. Iz  San Josea izravno letite prema Liberiji  u 19:15,  a dolazak  u Liberiju očekuje se u 20:10.

Nakon 65 minuta na zemlji, zrakoplov nastavlja povratni let u 21:15 sati izravno u Amsterdam-Schiphol. Dolazak u  Amsterdam-Schiphol se očekuje u  13:20 po lokalnom vremenu sljedećeg dana.

S obzirom da je moguće letjeti  u San José i otići iz Liberije s istom avionskom kartom, ovo je idealna kombinacija za sve putnike koji žele otkriti prekrasnu prirodu  Kostarike. Isto tako, putnici iz Kostarike mogu započeti i završiti svoje putovanje u San Joseu ili Guanacaste Liberiji u oba smjera s istom zrakoplovnom kartom.

“Guanacaste je druga po veličini regija Kostarike. Regija je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, što je čini jedinstvenim odredištem za odmor u kombinaciji sa San Joséom. Sve to čini Guanacaste Liberia zanimljivim odredištem i novim odredištem u mreži KLM-a”, kaže nam Pieter Elbers, CEO KLM

Guanacaste je regija na sjeverozapadu Kostarike, graniči s Tihim oceanom i nalazi se na oko 150 milja od glavnog grada San José. Regija je poznata po svojoj prekrasnoj obali, s mirnim uvalama, netaknutim plažama i malim otocima koji se nalaze na obali. Klima u Guanacasteu jedinstvena je u Kostariki, budući da regija od studenog do travnja ima malo ili nimalo kiše, što ju čini popularnim odredištem za odmor. Također, u pogledu prirode, regija ima mnogo toga za ponuditi, od džungle oko vulkana u unutrašnjosti koja čini  zelenu oazu za planinare i ljubitelje flore i faune do glavnog grada Liberije koja ima  60.000 stanovnika. Moderna međunarodna zračna luka Guanacaste Liberia udaljena je manje od 15 milja od najbliže plaže.

Više informacija možete potražiti na www.klm.hr

Pročitajte još:

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.