Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Dobra hrana – Dobar život

Dobra hrana, dobar život slogan je kompanije Nestlé koja je najveća svjetska kompanija za proizvodnju prehrambenih proizvoda i napitaka.

Dobra hrana, dobar život slogan je kompanije Nestlé koja je najveća svjetska kompanija za proizvodnju prehrambenih proizvoda i napitaka. Predvodeći privatni sektor u borbi s nezaposlenošću Nestlé se obavezao širom Europe da će do kraja 2020. zaposliti 20.000 mladih i za 15.000 njih osigurati mogućnosti odrađivanja prakse i pripravništva. U sklopu Inicijative zapošljavanja mladih, Nestlé je u regiji Adriatic zaposlio 166 osoba mlađih od 30 godina, a preko 250 mladih prošlo je kroz programe prakse i pripravništva.

“Ostani u Hrvatskoj” – ime je Rotaraction konferencije za mlade koja samim sloganom poručuje i komunicira cilj ovogodišnjeg izdanja koje će se održati 3.04.2019. u prostoru Studentskog centra u Zagrebu. U sklopu konferencije održava se sajam karijera kao i niz radionica kao što je Career Speed Dating na kojem će kandidati imati priliku okušati se u simuliranom razgovoru za posao te u 8 minuta pokušati predstaviti svoje sposobnosti potencijalnim poslodavcima u najboljem svjetlu.

Jedna od kompanija na sajmu karijera i Career Speed Dating radionice je i Nestlé te će posjetioci i kandidati imati priliku upoznati predstavnike kompanije.

Nestlé nastoji prepoznati, privući i zadržati talentirane mlade profesionalce kroz različite oblike praksi, angažiranja i sudjelovanja na različitim projektima i to u skladu sa njihovim aspiracijama, a o svojima zaposlenicima se brine tako što im osigurava treninge i stručna usavršavanja, podržava zdrav način života kao i balans poslovnog i privatnog života te nudi priliku razvijati se profesionalno i osobno, intelektualno i emocionalno.

Ukoliko želite steći znanje i iskustvo u zemlji, a djelovati na globalnom nivou, iskoristite prilike koje pruža kompanija Nestlé te posjetite sajam karijera i prijavite se na Career Speed Dating radionicu.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.