Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Dodijeljene godišnje nagrade udruge MBA Croatia: „Integritet i odgovornost su sve!“

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje je ekskluzivno za ovu prigodu, izradio akademski kipar Mate Turić, umjetničkog imena Mata Croata.

Na Gala večeri, održanoj u petak, 25. studenoga u Hilton Garden Inn hotelu, za 2022. godinu nagrađeni su:

  • za poslovnu ženu godine – Aleksandra Cvetković (članica Uprave KentBank);
  • za najboljeg menadžera godine – Mario Pavić (predsjednik Uprave Tankerske plovidbe);
  • za povezivanje znanosti i poslovanja – prof. dr. sc. Dragan Schwarz, dr. med. (ravnatelj poliklinike Radiochirurgia Zagreb);
  • za društveni doprinos – Valerija Jelčić (Centar za promicanje inkluzije);
  • za najbolje predavanje – Robert Knorr (Managing partner MID Europa).

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje je ekskluzivno za ovu prigodu, izradio akademski kipar Mate Turić, umjetničkog imena Mata Croata.

Cvetkovć i Trpkov

Aleksandra Cvetković, članica Uprave KentBanke, dobitnica nagrade za poslovnu ženu godine je tom prilikom izjavila: „Zahvaljujem kolegicama i kolegama što su prepoznali trud koji KentBanka, ali i ja osobno ulažemo u promicanje raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu te uključenost žena u poslovni svijet i menadžment. Drago mi je da mogu reći da su u Upravi KentBanke jednako zastupljene i žene i muškarci, a na menadžment pozicijama imamo 40% žena. Naravno, iza svakog priznanja stoji puno rada i truda te koristim priliku da se zahvalim cijelom timu i čestitam im, jer su dobri poslovni rezultati koje ostvarujemo naš zajednički uspjeh.“

MBA Croatia inače svake godine zahvaljuje i svojim donatorima, pa su priznanja za donacije u 2022. godini, ali i za cjeloživotni doprinos, primili:

➡ brončano odličje: Aircash, Pro Grupa, Alenka Pevec Radović, Mastercard, Tokić i Krešimir Ćurković;

➡ posebno godišnje priznanje: Ognjen Bagatin, Krešimir Profaca i Valamar.

Kao i prethodnih godina, MBA Croatia Gala večer imala je i edukativni karakter. Krešimir Profaca, aktualni predsjednik Udruge, održao je uvodno predavanje o radu udruge, kao i o njezinoj posebnoj ulozi u promicanju vrijednosti u društvu, kao što su etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost, znanje i znatiželja, marljivost i inkluzivnost.

Glavno predavanje održao je lider agrotehnološke tvrtke Agrivi Matija Žulj, s vrlo aktualnom temom kvalitete, zdravstvene utemeljenosti i pravilne raspodjele hrane na Zemlji te fokusom na zelenim top temama današnjice, bioraznolikosti i održivosti.

Pročitajte još:

Poduzeća

Od Infobipovog puta od startupa do jednoroga, do gradnje globalnog startupa i najveće coworking zajednice u regiji – Amir Babović, suosnivač Wespa Spaces i...

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Ekonomija

Stanje internetske trgovine u modnom sektoru potrebno je promatrati u kontekstu cjelokupne geopolitičke situacije koja je utjecala na sve industrije i različite poslovne aspekte.

Marketing i prodaja

U prijevodu, svaki četvrti čovjek danas kupuje online.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.