Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Dođite i budite među prvih 100 lidera uspješnog vođenja!

Ako ste se prepoznali u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva za Vas smo rezervirali sto raspoloživih mjesta na konferenciiji SUPERJUNACI BIZNISA.

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao „tijelo, um i duh“. Čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva pa i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao.

„Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja, postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi, izazov je, ali je ujedno dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima“, izjavljuje Lea Brezar, CEO Dhar medie i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja, te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

 

Ako ste se prepoznali u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva za Vas smo rezervirali sto raspoloživih mjesta na konferenciiji SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um i duh“ koja će se održati 14.03.2019., u Zagrebu, u hotelu Double Tree by Hilton s početkom u 9 sati.

 

Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti.

Konferenciju moderira urednica magazina Brend kultura Josipa Celinić koji je ujedno medijski pokrovitelj konferencije.

CIJENA KOTIZACIJE 400,00 kn + pdv

Cijena uključuje treće izdanje knjige „Izvan okvira“, priručnik o temeljnim načelima u životu i poslovanju, autorice Lee Brezar.

Karte su u prodaji putem web stranice www.superjunaci-biznisa.com.

RASPORED:

Registracija ▸ 9:00 – 9:30

9:30 – 9:40 ▸ Otvaranje konferencije, Josipa Celinić
▸ Pozdravni govor Lea Brezar, CEO Dhar media

9:40 – 10:40 ▸ Predavanje ▸ Tamara Kajari “Mentalni mir je neprocjenjiv”

10:40 – 11:40 ▸ Predavanje ▸ Irena Brbić „Transformirajte svoj život, pobijedite stres i energizirajte svoj um, tijelo i duh!“

11:40- 12:10 PAUZA ZA KAVU

12:10 – 12:25 ▸ Iz iskustva o dharmičkom menadžmentu ▸ Vedrana Prevendar, savjetnica za odnose s javnošću, Dhar media, razgovara Josipa Celinić

12:25 – 13:25 ▸ Predavanje ▸ Lea Brezar „Dharmički menadžment – načela ispravnog vođenja“

13:25 – 14:25 ▸ Okrugli stol na temu „Tijelo, um, duh“

14:30 ▸  Zatvaranje konferencije

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.