Domaća agencija za odnose s javnošću značajno širi svoj portfelj klijenata

Adriatic Properties s brendom Aman i brend Nespresso novi su klijenti agencije Komunikacijski laboratorij. Agencija će novim klijentima pružati usluge na području savjetovanja i upravljanja komunikacijama i odnosa s javnošću na hrvatskom tržištu.

U povodu suradnje Petros Stathis, vlasnik kompanije Adriatic Properties koja upravlja resortima Aman u Svetom Stefanu te Veneciji, a uskoro i u Cavtatu izjavio je: Ovo je vrlo uzbudljiv period za razvoj poslovanja u Hrvatskoj i veselimo se izgradnji novog Aman resorta u Cavtatu. S gradnjom planiramo početi krajem ove godine te računamo na podršku i pomoć Komunikacijskog laboratorija u predstavljanju naše poslovne priče lokalnoj i regionalnoj javnosti.”

„Ponosni smo što su nam kompanije, među vodećima u svojim industrijama, ukazale povjerenje te što ćemo imati priliku  osigurati im podršku u daljnjem razvoju poslovanja te izgradnji odnosa i reputacije među dionicima“ istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij.

Lideri u industrijama

Aman Resorts, Hotels & Residences luksuzan je lanac resorta koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji Top Luxury Hotel Brands u 2018. godini. Prvi Aman resort otvoren je 1988. na Phuketu na Tajlandu, a danas posluju na 34 lokacije u 21 zemlji. Riječ aman znači mir, sigurnost i zaklon na hinduu, a upravo taj osjećaj prenose svojim gostima koji odsjedaju u resortima od svega 50ak soba.

Nespresso je pionir i sinonim za najkvalitetniju doziranu kavu. Kompanija surađuje s više od 75 000 uzgajivača kave u 12 zemalja kroz svoj AAA Sustainable Quality™ program. Sa sjedištem u Lausanneu, u Švicarskoj, Nespresso posluje u 76 zemalja i ima 13.500 zaposlenih. Nositelj franšize za Nespresso za Hrvatsku tvrtka SF1 coffee d.o.o.

Podijeli

Odgovori

Top