Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Komunikacijski laboratorij nova PR agencija za korporativne komunikacije kompanije Nestlé Adriatic

Pored hrvatskog tržišta, agencija će prema potrebi pokrivati ​​i tržište Republike Slovenije.

Kompanija Nestlé Adriatic sklopila je ugovor o suradnji u području odnosa s javnošću s agencijom Komunikacijski laboratorij, a koja je s početkom siječnja ove godine postala novi partner za korporativne komunikacije. Ovom suradnjom nastojat će se odgovoriti na dinamično poslovno i komunikacijsko okruženje u Hrvatskoj. Sa snažnim odnosima s medijima i potencijalom za unaprjeđenjem, ekspertizom u inovativnom razmišljanju u stvaranju i izvršavanju komunikacijske strategije, kao i dokazanom uspjehu u digitalnim komunikacijama, komunikacijska agencija spremna je podržati Nestlé u ostvarivanju ciljeva kompanije.

Komunikacijski laboratorij, agencija za integrirana komunikacijska rješenja, a koja će osigurati punu podršku u različitim područjima korporativnih komunikacija – od aktivnosti povezanih sa strateškom komunikacijom, javnim poslovima, kriznom komunikacijom, digitalnom komunikacijom, upravljanjem događajima do rada na aktivnom jačanju odnosa s vanjskim dionicima. Pored hrvatskog tržišta, agencija će prema potrebi pokrivati ​​i tržište Republike Slovenije.

Zaista vjerujemo da s našim novim komunikacijskim partnerom dijelimo uvjerenje da je komunikacija jedan od najvažnijih strateških alata u izgradnji reputacije. Zajedno ćemo raditi na jačanju pozicije kompanije Nestlé kao multinacionalne kompanije koja doprinosi hrvatskom društvu s konkretnim inicijativama i akcijama. Naš će fokus ostati na edukaciji o pravilnoj prehrani i zdravom životu, zapošljavanju mladih i održivosti okoliša“, rekla je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacija kompanije Nestlé Adriatic.

S novim partnerom Nestlé i dalje potvrđuje svoje snažne poslovne ambicije u Adriatic regiji kroz suradnje sa strateškim partnerima i pobjedničkim timovima.

 „Iznimno smo uzbuđeni što smo dio Nestlé tima i veselimo se suradnji. U agenciji Komunikacijski laboratorij vidimo ovu priliku kao mogućnost da novom klijentu osiguramo učinkovita integrirana komunikacijska rješenja koja doprinose komunikaciji i jačanju reputacije kompanije Nestlé u nadolazećim godinama. Zahvaljujući našem iskusnom timu PR stručnjaka vjerujemo da ćemo biti podrška te doprinijeti ostvarivanju ciljeva i uspjehu vodeće svjetske prehrambene kompanije na svijetu”, rekla je Manuela Šola, vlasnica i generalna direktorica agencije Komunikacijski laboratorij.  Zajedno nastavljamo s konkretnim aktivnostima i stvaranju sadržaja s dodanom vrijednošću.”

Pročitajte još:

Novosti

Adriatic Properties s brendom Aman i brend Nespresso novi su klijenti agencije Komunikacijski laboratorij.

Novosti

Danijela Čavlović koja je karijeru u odnosima s javnošću započela upravo u Komunikacijskom laboratoriju, nekadašnjoj Abrakadabri prije 12 godina.

Komunikacija

Komunikacijski laboratorij pod vodstvom poduzetnice Manuele Šole proširio je portfelj klijenata, a na tom tragu uslijedilo je dodatno osnaživanje tima od internih napredovanja do...

Komunikacija

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group i agencija za odnose s javnošću, Komunikacijski laboratorij, potpisali su ugovor o suradnji na području komunikacijskih aktivnosti. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.