Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Donosimo vam tjednu ponudu poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima.

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Le Meridien Lav, Split zapošljava na sljedeće radne pozicije: Knjigovođa (m/ž), Tajnica direktora (m/ž), Nadzornik u odjelu Spa i rekreacije (m/ž), Referent rezervacija (m/ž) i Zamjenik voditelja Outleta (m/ž). Prijaviti se možete do 30.04.2022. putem brze prijave.

Maistra d.d. traži Šefa kuhinje (m/ž) u Rovinju. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, konkurentnu plaću i dodatne stimulacije te razne druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 22.04.2022.putem brze prijave.

Proaxis d.o.o. traži Mrežnog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Očekuje Vas rad u stabilnoj tvrtki koja osigurava dobar balans poslovnog i privatnog života, stabilna primanja uz razne nagrade i subvenciju toplog obroka. Prijave se zaprimaju do 20.04.2022. putem brze prijave.

Hervis d.o.o. zapošljava Servisera / Specijalistu (m/ž) u Zadru – Supernova, Šibeniku – Dalmare, Splitu – Joker Centar i City Centar One, Puli –  City Mall i Poreču – Galerija. Potrebno je iskustvo i reference u servisiranju bicikala i skija te ljubav prema tehničkom radu. Prijavite se do 17.04.2022. putem linka.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Zadru, Puli i Poreču. Rok za prijavu je 15.04.2022. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste, osiguran smještaj te mogućnost sezonskog posla pretvaranja u stalno zaposlenje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem linka.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Suradnika u Grupi za premijsko knjigovodstvo (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 21.04.2022. Očekuje Vas ugovor na neodređeno i posebne pogodnosti z a djelatnike prilikom ugovaranja osiguranja. Možete se prijaviti putem linka.

Valamar Riviera d.d. traži Šefa kuhinje (m/ž) za rad u Zvonimir Sunny Hotelu na Krk. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 10 000kn i uključivanje u program nagrađivanja, ugovor na određeno uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno te osiguran smještaj i obroke. Prijaviti se možete do 30.04.2022. putem brze prijave.

Zelena Luka d.o.o. traži Voditelja marketinga (m/ž) u Zagrebu. Posao uključuje osmišljavanje i provođenje kreativnih kampanja te planiranje, provođenje i analizu svih marketinških aktivnosti kampa. Prijave se zaprimaju do 18.04.2022. putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Vodećeg stručnjaka za računovodstvo i financijsko izvršavanje (m/ž) u Zagrebu.Traži se osoba s 4 godine radnog iskustva u računovodstvu i tehničkim razumijevanjem područja procesa računovodstva i izvještavanja. Prijave se zaprimaju do 18.04.2022. putem linka.

Nattoni International zapošljava Referenta nabave / Administratora (ž/m) u centru Zagreba. Za klijenta L’Occitane, ujedno i tvrtku iz područja kozmetike traže iskusnu osobu koja će obavljati izdavanje računa, ponuda i otpremnica te ostale administrativne poslove. Prijaviti se možete do 19.04.2022. putem brze prijave.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Pročitajte još:

Financije

Prema anketi koju je proveo MojPosao, u kojoj je sudjelovalo 674 ispitanika, gotovo polovina ispitanika (49 posto) smatra kako će uvođenjem ove Direktive doći...

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Ekonomija

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Master F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića...

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.