Edukativna radionica o razvoju publike

19. studenog 2015. g. bit će održana prva interaktivna edukativna radionica o razvoju publike. Radionica je organizirana od strane Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, partnera na projektu In Public In Particular sufinanciranog od strane EU fonda Creative Europe, a pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba. Radionica se bavi izazovima s kojima se susreću umjetnici i dizajneri a i poslovni ljudi: kako privući i razviti publiku?

Namijenjena je svima koji imaju želju i interes bolje upoznati ciljanu publiku i povećati broj i vrstu publike; studentima, umjetnicima i dizajnerima, poduzetnicima, urbanistima i osobama zaduženima za marketing pri umjetničkim organizacijama. Osmišljena je tako da im pomogne u osmišljavanju strateških planova za razvoj i ekspanziju publike za umjetnička događanja.

Edukativna radionica o razvoju publike održat će se u Zagrebu, u prostorijama Grafičkog fakulteta, Getaldićeva 2,  u Teslinoj ulici te Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu od 9.00 – 18.00 sati. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Projektni partneri:

  • University of Applied Sciences, Turku, Finska
  • Sveučilište u Zagrebu Grafički fakultet, Zagreb, Hrvatska
  • National College of Art and Design, Dublin, Irska
  • Artesis Plantijn Hogeschool, Antwerpen, Belgija

Podijeli

Odgovori

Top