Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Envitech 2010. – međunarodni kongres o ekološkim tehnologijama

U austrijskom će se glavnom gradu 4. i 5. veljače ove godine održati međunarodni kongres o ekološkim tehnologijama i obnovljivim izvorima energije pod nazivom “envitech2010”. Program kongresa obuhvaća izlaganja preko 35 stručnjaka koji bi nazočnim sudionicima trebali pružiti nove impulse i prezentirati im nove razvojne šanse.

U austrijskom će se glavnom gradu 4. i 5. veljače ove godine održati međunarodni kongres o ekološkim tehnologijama i obnovljivim izvorima energije pod nazivom "envitech2010". Program kongresa obuhvaća izlaganja preko 35 stručnjaka koji bi nazočnim sudionicima trebali pružiti nove impulse i prezentirati im nove razvojne šanse.

Kongres sadržajno obuhvaća četiri tematske cjeline: ekološke tehnologije, obnovljivi izvori energije, upravljanje otpadom te financiranje održivih tehnologija.

Kongres na engleskom i njemačkom

U okviru kongresa je predviđena i tzv. Business Longe , gdje će posjetitelji u neobveznoj atmosferi imati prilike ostvariti nove poslovne kontakte te stupiti u bilateralne razgovore.

Cjelokupni kongres se može pratiti kako na njemačkom tako i na engleskom jeziku, a svi zainteresirani su pozvani da svoje sudjelovanje prijave putem internet platforme www.envitech.at, gdje se mogu naći i dodatne informacije o samom programu kongresa.

Napisao

Pročitajte još:

Energetika

Tvrtki Supernova projekti d.o.o. kao nositelju projekta dodijeljena su bespovratna sredstva za projekt povećanja korištenja obnovljivih izvora energije u vlastitim trgovačkim centrima u Hrvatskoj,...

Energetika

Šesta epizoda Koordinacije donosi priču o vjetroparku u Senju, sunčanoj elektrani na otoku Visu te elektrani na biomasu u Grubišnom Polju.

Energetika

Obnovljivi izvori energije, solidarna ekonomija, prehrambeni suverenitet, klimatske promjene i energetski održive zadruge teme su koje će obilježiti glavni program međunarodne konferencije „Dobra energija...

Energetika

Danas se u Zagrebu, u hotelu Westin, održava 6. međunarodna energetska konferencija o biomasi i OIE. Nekoliko tehnologija proizvodnje energije, osobito energija vjetra, male hidrocentrale,...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.