Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Evo o čemu ste slušali, gledali i čitali ovaj tjedan

Tjedan je započeo oko eventualne financijske blokade računa grada Zagreba, a završio pomirljivim tonovima HDZ-a u potpori ka europskim putovima.

Tjedan je započeo oko eventualne financijske blokade računa grada Zagreba, a završio pomirljivim tonovima HDZ-a u potpori ka europskim putovima.

Tjedan je započeo oko eventualne financijske blokade računa grada Zagreba te prepucavanja na relaciji gradonačelnik Milan Bandić – Ministarstvo financija.

Sve to uvelike aludira na pretkampanju za lokalne izbore koja se naime sve više zahuktava. SDP je tako u ovom tjednu predložio svog takmaca za utrku, a to je Davor Bernardić.

Kako ni jedan tjedan u Hrvatskoj u posljednje vrijeme ne prolazi bez kadrova suda i zatvora Remetinec, tako je ovaj put glavnu ulogu u tom “filmu” sa svojim “kletvama” imao bivši ministar Damir Polančec koji je otišao na odsluženje kazne.

Izvješće u Saboru branio je državni odvjetnik Mladen Bajić, ali i sam biva optužen od strane brojnih koji ne odobravaju njegov rad. Naime  – politika tu prema bivšem carinskom djelatinku koji je Robertu Matijeviću uvelike ima svoje prste.

Druge brige muče ministra gospodarstva i prvog potpredsjednika Vlade, Radimira Čačića – on naime domaće gospodarstvo uspoređuje s gangrenom te vjeruje kako više nema glume, naime – “nogu treba odsjeći”.

Predsjednik Vlade je pak mislima i problemima u Europi, tvrdi da će unatoč svemu  Hrvatska biti spremna za ulazak u EU do 1. srpnja.

Iako je Europa nekako i prioritet, realni hrvatski problemi leže u nezaposlenosti, pa ministar Mirando Mrsić najavljuje veće izdatke iz proračuna za poticanje zapošljavanja.

Pri kraju tjedna oporba u liku Ive Stiera napala je premijera i Vladu da lažno kreiraju konstrukcije o navodnoj uroti protiv Hrvatske po pitanju ulaska u EU.

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko smirivao je tonove te poručio kako Vladi daje potporu na europskim putevima.

[infopunkt 5328 1]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.