Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Evo o čemu ste slušali, gledali i čitali ovaj tjedan

Tjedan je započeo oko eventualne financijske blokade računa grada Zagreba, a završio pomirljivim tonovima HDZ-a u potpori ka europskim putovima.

Tjedan je započeo oko eventualne financijske blokade računa grada Zagreba, a završio pomirljivim tonovima HDZ-a u potpori ka europskim putovima.

Tjedan je započeo oko eventualne financijske blokade računa grada Zagreba te prepucavanja na relaciji gradonačelnik Milan Bandić – Ministarstvo financija.

Sve to uvelike aludira na pretkampanju za lokalne izbore koja se naime sve više zahuktava. SDP je tako u ovom tjednu predložio svog takmaca za utrku, a to je Davor Bernardić.

Kako ni jedan tjedan u Hrvatskoj u posljednje vrijeme ne prolazi bez kadrova suda i zatvora Remetinec, tako je ovaj put glavnu ulogu u tom “filmu” sa svojim “kletvama” imao bivši ministar Damir Polančec koji je otišao na odsluženje kazne.

Izvješće u Saboru branio je državni odvjetnik Mladen Bajić, ali i sam biva optužen od strane brojnih koji ne odobravaju njegov rad. Naime  – politika tu prema bivšem carinskom djelatinku koji je Robertu Matijeviću uvelike ima svoje prste.

Druge brige muče ministra gospodarstva i prvog potpredsjednika Vlade, Radimira Čačića – on naime domaće gospodarstvo uspoređuje s gangrenom te vjeruje kako više nema glume, naime – “nogu treba odsjeći”.

Predsjednik Vlade je pak mislima i problemima u Europi, tvrdi da će unatoč svemu  Hrvatska biti spremna za ulazak u EU do 1. srpnja.

Iako je Europa nekako i prioritet, realni hrvatski problemi leže u nezaposlenosti, pa ministar Mirando Mrsić najavljuje veće izdatke iz proračuna za poticanje zapošljavanja.

Pri kraju tjedna oporba u liku Ive Stiera napala je premijera i Vladu da lažno kreiraju konstrukcije o navodnoj uroti protiv Hrvatske po pitanju ulaska u EU.

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko smirivao je tonove te poručio kako Vladi daje potporu na europskim putevima.

[infopunkt 5328 1]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.