Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

EY najuspješnija europska kompanija u području usluga računovodstvenog i poreznog izvještavanja

pixabay.com

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada iz područja poreznog savjetovanja „European Tax Awards“, koju dodjeljuje poslovni časopis International Tax Review, EY je treću godinu zaredom proglašen najuspješnijom europskom kompanijom u području usluga računovodstvenog i poreznog izvještavanja.

 „EY kontinuirano ulaže u razvijanje poslovanja te podizanje razine kvalitete usluga u svim krajevima svijeta pa tako i u Hrvatskoj, gdje imamo tim stručnjaka koji pod vodstvom više menadžerice Sanje Stojić pruža usluge računovodstvenog i poreznog izvještavanja i srodne usluge velikom broju domaćih i inozemnih kompanija. Osvajanje ove prestižne nagrade treću godinu za redom dokaz je kako uspijevamo zadržati razinu izvrsne usluge te kontinuirano razvijamo nova, inovativna rješenja kojima doprinosimo poslovnim uspjesima naših klijenata.“ – istaknuo je Dénes Szabó, vodeći partner u Odjelu poreznog savjetovanja u EY-u Hrvatska.

European Tax Awards koju dodjeljuje International Tax Review, jedan od vodećih svjetskih časopisa posvećenih internacionalnoj strategiji poreza, namijenjena je nagrađivanju vodećih društva u poreznom i pravnom savjetovanju te njihovih uspješnih aktivnosti u protekloj godini.

„Osvajanje niza prestižnih nagrada priznanje su svim stručnjacima unutar naše europske mreže. Kao globalna kompanija, fokusirani smo na promoviranje najboljih praksi, a ostvarivanje iznimne usluge za naše klijente koju prepoznaje i sama industrija najbolji su poticaj u svakodnevnom radu.“ – napominje Szabó.

EY je vodeća svjetska konzultantsko-revizorska tvrtka u uslugama revizije, poreza, transakcija i poslovnog savjetovanja. Kvaliteta usluge koju pruža pomaže izgradnji povjerenja u tržišta kapitala i gospodarstva širom svijeta. Kao kompanija, poseban fokus usmjerava razvijanju vrhunskih lidera s ciljem doprinosa izgradnji boljeg poslovnog okruženja za svoje zaposlenike, klijente i čitavu zajednicu.

Pročitajte još:

Poduzeća

S ukupnim prihodom od 45,4 milijarde dolara za fiskalnu godinu koja je završila u lipnju 2022., globalna konzultantsko-revizorska tvrtka EY ostvarila je povećanje od...

DOP

Grupacija VELUX proglašena je dobitnicom Nagrade za održivost u kategoriji klimatske strategije koju su organizirali EY i Danska gospodarska komora u Kopenhagenu u Danskoj.

Porezi

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu šestu godinu zaredom održana je Ljetna porezna akademija za studente završnih godina diplomskih studija.

Porezi

Zbog olakšavanja posljedica katastrofe i niza donacija koje su uslijedile iz Hrvatske, ali i inozemstva, u NN 2/21 objavljen je Pravilnik o dopunama Pravilnika...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.