Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

EY najuspješnija tvrtka na području računovodstvenog i poreznog izvještavanja

pixabay.com

Konzultantsko-revizorska tvrtka EY četvrtu je godinu zaredom proglašena najuspješnijom europskom tvrtkom na području usluga računovodstvenog i poreznog izvještavanja. EY je ovo priznanje osvojio u sklopu dodjele nagrade „European Tax Awards“ koju tradicionalno dodjeljuje eminentni poslovni časopis International Tax Review.

Zadovoljstvo nam je što smo četvrtu godinu zaredom proglašeni najuspješnijom europskom tvrtkom u ovom području. Naši timovi stručnjaka diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, pomažu velikom broju domaćih i inozemnih kompanija pri pripremi financijskih, poreznih, statističkih i drugih izvješća, pripremi i pregledu PDV prijava i prijava poreza na dobit, obračunu plaća i drugim srodnim uslugama. Naš se tim i dalje širi, kao i raspon usluga koje pružamo, a ova je nagrada samo potvrda kontinuiranog ulaganju u naše stručnjake i kvalitetu naših poreznih usluga, što u konačnici rezultira poslovnim uspjesima naših klijenata.“ – izjavila je Maša Šarić, partner u Odjelu poreznog savjetovanja u EY-u Hrvatska.

European Tax Awards dodjeljuje International Tax Review, jedan od vodećih svjetskih časopisa posvećenih internacionalnoj strategiji poreza, a namijenjena je nagrađivanju vodećih društva u poreznom i pravnom savjetovanju te njihovih uspješnih aktivnosti u protekloj godini.

Pročitajte još:

Poduzeća

S ukupnim prihodom od 45,4 milijarde dolara za fiskalnu godinu koja je završila u lipnju 2022., globalna konzultantsko-revizorska tvrtka EY ostvarila je povećanje od...

DOP

Grupacija VELUX proglašena je dobitnicom Nagrade za održivost u kategoriji klimatske strategije koju su organizirali EY i Danska gospodarska komora u Kopenhagenu u Danskoj.

Porezi

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu šestu godinu zaredom održana je Ljetna porezna akademija za studente završnih godina diplomskih studija.

Porezi

Zbog olakšavanja posljedica katastrofe i niza donacija koje su uslijedile iz Hrvatske, ali i inozemstva, u NN 2/21 objavljen je Pravilnik o dopunama Pravilnika...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.