Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

EY najuspješnija tvrtka na području računovodstvenog i poreznog izvještavanja

pixabay.com

Konzultantsko-revizorska tvrtka EY četvrtu je godinu zaredom proglašena najuspješnijom europskom tvrtkom na području usluga računovodstvenog i poreznog izvještavanja. EY je ovo priznanje osvojio u sklopu dodjele nagrade „European Tax Awards“ koju tradicionalno dodjeljuje eminentni poslovni časopis International Tax Review.

Zadovoljstvo nam je što smo četvrtu godinu zaredom proglašeni najuspješnijom europskom tvrtkom u ovom području. Naši timovi stručnjaka diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, pomažu velikom broju domaćih i inozemnih kompanija pri pripremi financijskih, poreznih, statističkih i drugih izvješća, pripremi i pregledu PDV prijava i prijava poreza na dobit, obračunu plaća i drugim srodnim uslugama. Naš se tim i dalje širi, kao i raspon usluga koje pružamo, a ova je nagrada samo potvrda kontinuiranog ulaganju u naše stručnjake i kvalitetu naših poreznih usluga, što u konačnici rezultira poslovnim uspjesima naših klijenata.“ – izjavila je Maša Šarić, partner u Odjelu poreznog savjetovanja u EY-u Hrvatska.

European Tax Awards dodjeljuje International Tax Review, jedan od vodećih svjetskih časopisa posvećenih internacionalnoj strategiji poreza, a namijenjena je nagrađivanju vodećih društva u poreznom i pravnom savjetovanju te njihovih uspješnih aktivnosti u protekloj godini.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.