Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

EY osvojio još jednu europsku nagradu

Revizorsko-konzultantska tvrtka EY proglašena je najuspješnijom konzultantskom kompanijom u području dubinskog snimanja u Europi za 2015. godinu. Ovo je peti put u posljednjih šest godina da je EY osvojio prestižnu europsku nagradu koju dodjeljuje Margermarket, nezavisna kompanija za praćenje poslovnih transakcija.

Nagrade koje Mergermarket dodjeljuje u području spajanja i preuzimanja, predstavljaju najpoželjnija priznanja u industriji poslovnih transakcija širom Europe, a istu je nagradu EY  osvojio 2010., 2012., 2013. i 2014. godine. EY je u ovoj godini savjetovao klijente na 544 projekta, a našao se na prvom mjestu Mergemarket-ove ljestvice po količini i vrijednosti obavljenih poslova dubinskog snimanja koji uključuju financijsko i porezno dubinsko snimanje, pripremu financijske dokumentacije za kreditiranje te savjetovanje oko kupoprodajnih ugovora.

„Naš Odjel savjetovanja pri poslovnim transakcijama djeluje u 38 europskih zemalja s oko 5.500 profesionalaca i jedan je od područja koje u EY-u globalno bilježi najbrži rast. Lokalno smo izgradili tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje tržište i koji je u mogućnosti klijentima pomoći u dubinskom snimanju, procjeni vrijednosti tvrtki, savjetovanju pri spajanjima i preuzimanjima te restrukturiranju. Ova nagrada je priznanje i potvrda da EY u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, svojim klijentima pruža vrhunske savjete u području poslovnih transakcija, bez obzira na dinamično i promjenjivo tržište.“, napomenula je Lena Habuš, izvršna direktorica i voditeljica Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama u EY-u Hrvatska.

Pročitajte još:

Novosti

Titule najboljih iz područja upravljanja projektima ove godine odnijeli su Erste&Steiermärkische Bank, Infinum, Medicinski fakultet u Rijeci i Akademija zdravog življenja.

Poduzeća

S ukupnim prihodom od 45,4 milijarde dolara za fiskalnu godinu koja je završila u lipnju 2022., globalna konzultantsko-revizorska tvrtka EY ostvarila je povećanje od...

DOP

Grupacija VELUX proglašena je dobitnicom Nagrade za održivost u kategoriji klimatske strategije koju su organizirali EY i Danska gospodarska komora u Kopenhagenu u Danskoj.

Poduzeća

Maraskini likeri su drugi puta dio ISC testiranja u Velikoj Britaniji, a vrijedne nagrade i visoki bodovi stručnog žirija su dodatan poticaj za zadržavanje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.