Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Facebook najavio moderiranje sadržaja političarima i drugim javnim osobama

Biti javna osoba ima svojih prednosti, uključujući i status na društvenim mrežama gdje njihove objave nisu pod paskom moderatora, no to će uskoro prestati biti slučaj, barem na Facebooku.

Zloporaba društvenih mreža i dijeljenje dezinformacija nisu ograničeni samo na obične korisnike, jer u tome su uhvaćeni i influenceri, slavne osobe te političari. Kao i u slučaju s ostalim korisnicima društvenih mreža, Facebook više neće okretati glavu kada političari zloupotrijebe njihovu platformu na kriv način.

Facebook je, otkako je izbila pandemija novog koronavirusa i ogroman broj dezinformacija na tu temu, pokrenuo masivnu kampanju protiv širenja dezinformacija na toj društvenoj mreži, a to je na neki način kulminiralo izbacivanjem bivšeg predsjednika Donalda Trumpa s te i drugih najrelevantnijih društvenih mreža u siječnju. Dakle, odsad nema više nedodirljivih na Facebooku i svi će odgovarati za svoje objave i po cijenu trajnog izbacivanja s Facebooka, javlja Zimo.

Pročitajte još:

Edukacija

Nepoštivanje strogih pravila ove društvene mreže može vas dovesti u probleme - potpunu blokadu ili ograničenje poslovnog računa.

Novosti

Nije prošlo previše vremena, a Zuckerbergova kompanija ponovno je najavila promjene oko postavki i pojedinih kategorijama na mobilnim uređajima.

Izdvojeno

Od početka godine Facebook testira još jednu veliku novinu – Explore Feed

Komunikacija

Iako smo tek zakoračili u 2017. godinu, pravo je vrijeme da promotrimo trendove koje će nam ona donijeti. I dok se prije par godina...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.