Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Focus Economics proglasio Ersteove makro analitičare najboljima u Hrvatskoj u 2020.

Osim što su, u konkurenciji od gotovo 20 timova analitičara, njihove makro prognoze proglašene najboljima i najtočnijima u Hrvatskoj, analitičari hrvatske Erste banke osvojili su i drugo mjesto u Srbiji.

Makroanalitičari Erste banke ovogodišnji su dobitnici vrijednog priznanja za najbolje makro prognoze u Hrvatskoj tijekom 2020. godine, koje dodjeljuje ugledni britanski Focus Economics, vodeći pružatelj usluga ekonomskih analiza i prognoza za 131 državu Afrike, Azije, Europe, Bliskog Istoka i Amerike. Osim što su, u konkurenciji od gotovo 20 timova analitičara, njihove makro prognoze proglašene najboljima i najtočnijima u Hrvatskoj, analitičari hrvatske Erste banke osvojili su i drugo mjesto u Srbiji.

Uz navedeno, makroanalitičari Erste banke u još su tri od ukupno šest zasebnih promatranih kategorija (BDP, inflacija, tečaj, kamatne stope, proračunski saldo i saldo tekućeg računa platne bilance) ostvarili plasman u TOP 3. Riječ je o drugom mjestu u kategoriji inflacije te dva treća mjesta u kategorijama kamatnih stopa te salda tekućeg računa platne bilance. U Srbiji je osvojeno drugo mjesto također nadopunjeno je s još dodatna dva TOP 3 plasmana, i to s dva treća mjesta u kvaliteti predikcija u segmentima BDP-a i inflacije.

Alen Kovač

„Iznimno nas raduje činjenica da već godinama ostvarujemo vrlo dobre plasmane u izboru Focus Economicsa, pri čemu kontinuitet takvih rezultata predstavlja potvrdu kvalitete i stručnosti našeg rada. Vrijedno priznanje te osvojeno prvo i drugo mjesto ove godine u Hrvatskoj i Srbiji, dodatan je motiv da u svom svakodnevnom radu nastavimo istim putem. Iskoristio bih prigodu i ovim putem čestitao i zahvalio kolegama iz tima koji predano rade u svim segmentima ekonomskih analiza“, istaknuo je Alen Kovač, direktor Ureda za ekonomska istraživanja.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.