Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Francuski ministar protiv njemačkih rigoroznih mjera štednje

Francuski ministar zadužen za provedbu paketa poticaja kazao je u utorak da se protivi planu štednje kakav je uvela Njemačka jer bi to bilo opasno za gospodarski rast. – Za Francusku bi takav plan štednje bio opasan jer bi mogao ugušiti rast, – kazao je Patrick Devedjian.

Francuski ministar zadužen za provedbu paketa poticaja kazao je u utorak da se protivi planu štednje kakav je uvela Njemačka jer bi to bilo opasno za gospodarski rast. - Za Francusku bi takav plan štednje bio opasan jer bi mogao ugušiti rast, - kazao je Patrick Devedjian.

Iako je recesija u Francuskoj bila manje snažna od onih koje su pogodile mnoga vodeća gospodarstva, njezin je gospodarski rast i dalje slabašan.

Devedjian je također odbacio spekulacije o razmimoilaženju vlada u Parizu i Berlinu nakon što je francuski predsjednik Nicolas Sarkozy u ponedjeljak u posljednji trenutak otkazao najavljeni posjet Njemačkoj.

On je u utorak za televizijsku postaju France-2 izjavio da su razlog tomu napetosti unutar njemačke koalicijske vlade, nakon što je Njemačka u ponedjeljak najavila ambiciozni plan smanjenja socijalnih davanja i broja zaposlenih u državnim službama radi uštede troškova, te kako bi dala primjer drugima uslijed europske financijske krize.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.