Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Francuski ministar vanjskih poslova – Gadafi je ludi diktator

Francuski ministar vanjskih poslova Alain Juppe je rekao u četvrtak da je libijski čelnik Moamer Gadafi “ludi diktator” i najavio je da će zračni napadi u svrhu zaštite civila biti nastavljeni. “Gadafi je ludi diktator i uvjeren sam da si neki u Tripoliju postavljaju pitanje može li se dalje s njime”, rekao je Juppe na RTL-ovom radiju…

Francuski ministar vanjskih poslova Alain Juppe je rekao u četvrtak da je libijski čelnik Moamer Gadafi "ludi diktator" i najavio je da će zračni napadi u svrhu zaštite civila biti nastavljeni. "Gadafi je ludi diktator i uvjeren sam da si neki u Tripoliju postavljaju pitanje može li se dalje s njime", rekao je Juppe na RTL-ovom radiju...

– Nezamislivo mi je, u kontekstu onoga što se dogodilo i što se događa u arapskom svijetu, da bi režim s takvom osobom na čelu mogao opstati, ali želimo da o tome odluče Libijci – rekao je šef francuske diplomacije.

Sljedeći korak – mirovna inicijativa

Najavio je da će zračni napadi u svrhu zaštite libijskih civila biti nastavljeni i odlučno opovrgao da oni stradaju u savezničkom bombardiranju. Dodao je kako Francuska želi da NATO preuzme odgovornost za nadgledanje zabrane leta, ali da postojeća saveznička koalicija nastavi s politikom zračnih operacija protiv Gadafijevih snaga.

– Sljedeća faza će biti mirovna inicijativa. Treba razmišljati o organiziranju mira, objedinjavanju uvjeta za nacionalni dijalog – rekao je Juppe, dodavši kako će se o tome razgovarati već na današnjem summitu EU-a.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.