Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Francuzi: U listopadu počinjemo s gradnjom na ZL Zagreb! [VIDEO]

Francuski koncesionaru ZAIC sazvao je konferenciju za medije kako bi obavijestio javnost da im je odobrena građevinska dozvola za Zračnu luku Zagreb.

Francuski koncesionaru ZAIC sazvao je konferenciju za medije kako bi obavijestio javnost da im je odobrena građevinska dozvola za Zračnu luku Zagreb.

U Ministarstvu prometa, pomorstva i infrastrukture francuski koncesionar je održao konferenciju za medije kako bi upoznao s trenutnom situacijom oko preuzimanja Zračne luke Zagreb.

Francuski koncesionaru  ZAIC sazvao je konferenciju za medije kako bi obavijestio javnost  da im je odobrena građevinska dozvola za Zračnu luku Zagreb.

Ipak, evidentno je to da nije zaključen ugovor o financiranju, ali oni kako ističu namjeravaju krenuti s gradnjom u listopadu.

Ističu kako su ovime otklonjene sve administrativne prepreke za 236 milijuna eura vrijedan projekt čija će gradnja.

U oči ipak upada činjenica da do danas nisu formalno zaključili ugovor o financiranju. To će, tvrde, biti riješeno do kraja rujna.

Upravitelj Aeroport de Parisa Jacques Follain dodao je da svi zaposlenici ostaju raditi u novoj Zračnoj luci Zagreb po istim uvjetima.

“Malo sam razočaran jer je novinara manje nego zadnji put. Pretpostavljam da je to zato jer svi znaju da projekt ide po planu. U rukama držim građevinsku dozvolu, godina dana rada je upravo u našim rukama. Ništa više ne stoji na putu realizaciji ovog projekta. Više puta smo vam ponavljali da su banke s nama, evo sad smo i doveli predstavnika banaka“, kaže Petit.

Upravitelj Aeroport de Parisa – Jacques Follain kaže kako se naporno radilo posljednjih mjeseci.

„Sto se tiče zaposlenika Zračne luke Zagreb, želja nam je da oni prihvate ovaj izazov na obostrano zadovoljstvo”, dodao je.

Zadovoljstvo dogovorom izrazio je i pomoćnik ministra za infrastrukturu – Marko Lončarević.

[infopunkt 7135 2]

[infopunkt 7135 9]

“Projekt vrijedan 236 milijuna eura predstavlja ključni dio za razvoj ZL Zagreb”, istaknuo je.

Napisao

Pročitajte još:

EU fondovi

Hrvatska će primiti devet milijardi eura bespovratnih sredstava kohezijske politike za razdoblje od 2021. do 2027. godine radi promicanja gospodarske, socijalne i teritorijalne kohezije...

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Financije

Trgovanje kriptovalutama je postalo popularno jer su ljudima često obećavane velike zarade za kratkoročna ulaganja.

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.