Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Freelanceri i poslodavci uz pomoć ove platforme bliži nego ikad

Cilj projekta je omogućiti tvrtkama iz cijele Hrvatske stupanje u kontakt s najboljim stručnjacima pod najboljim uvjetima.

Cilj projekta je omogućiti tvrtkama iz cijele Hrvatske stupanje u kontakt s najboljim stručnjacima pod najboljim uvjetima.

Freelance.hr bit će nova platforma za povezivanje freelancera i potencijalnih klijenata odnosno poslodavaca koja će  biti dostupna tijekom ožujka ove godine.  Projekt je pokrenut po uzoru na  web servise poput Elancea koji okupljaju programere, dizajnere i pisce širom svijeta, omogućavajući im rad s klijentima do kojih inače ne bi mogli doći.

U Hrvatskoj je danas najviše freelancera među novinarima te dizajnerima, pri čemu mnogi rade pod brendovima vlastitih mini-studija. Kako suosnivač projekta, Andrey Shtylenko, otkriva za Netokraciju, cilj projekta je omogućiti tvrtkama iz cijele Hrvatske stupanje u kontakt s najboljim stručnjacima pod najboljim uvjetima.

Osim spomenutim, Freelance.hr bit će namijenjen kategorijama:

– Online & IT: Web dizajn, razvoj aplikacija, SEO
– Dizajn & multimedija: Fotografija, audio produkcija
– Pisanje i prijevodi: Novinarstvo, lektura
– Poslovni servisi: Ljudski potencijalni, računovodstvo
– Marketing i prodaja: Odnosi s javnošću
– Administrativna podrška: Vođenje ureda, digitalizacija, obrada teksta
– Inženjerske usluge i proizvodnja: Strojarstvo, građevinarstvo, arhitektura

Iako ideja nije nova, Andrey naglašava kako će Freelance.hr biti lokalno relevantniji od stranih servisa, a i freelanceri i klijenti moći će ocjenjivati jedni druge. Projekt je razvijen u suradnji s hrvatskom coworking inicijativom Coworking.hr.

Naši projekti su često trebali vizualni identitet, dizajn web stranica, copywriting, PR itd. U određenom trenutku smo shvatili da naša vlastita lista freelancera postaje prekratka i da stalno tražimo nove i kvalitetne.  Na jednom od Coworking Croatia sessiona smo ukratko objasnili svoju ideju te potom shvatili kako oni već stvaraju udrugu za freelancere pa smo u duhu coworking kulture i zajedničkog razumijevanja i interesa stvorili partnerstvo u kojem razrađujemo projekt.

Iako počinju kao stranica namijenjena hrvatskoj publici, već su dobili pozitivne komentare i upite od regionalnih partnera koji također žele promovirati i gajiti ovaj način rada. Andrey zaključuje kako je širenje na regiju stoga samo pitanje vremena.

Tim je sada u zadnjoj fazi dovršavanja i testiranja servisa te pripremanja promo materijala i sadržaja.  Freelance.hr zasad nudi registraciju prije početka servisa, tako da ukoliko ste freelancer svakako se registrirajte kako biste isprobali servis. Servis će, kako Andrey potvrđuje za Netokraciju, biti objavljen sredinom ožujka!


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.