From Zero to Hero

From Zero to Hero

Udruga Eufin najavljuje From Zero to Hero – intenziv za možda (ne)uspješne genijalce koji će se 30. siječnja 2014. održati u Impact HUB coworking prostoru u Zagrebu s početkom u 18 sati.

Cilj ovog trosatnog intenziva je pomoći prepoznavanje uzroka neuspjeha “genijalaca-luzera”. Pod vodstvom motivacijskog trenera mag.edu.ped. Svemira Vranka, sudionike će se potaknuti da prođu kroz ograničavajuće obrasce, jasnije uobliče svoje ideje, postave realistične ciljeve i krenu u avanturu njihovog ostvarenja. Također, naučit će kako mogu financirati svoje ideje iz višestrukih izvora, otkriti tko su njihovi potencijalni klijenti i kako pokrenuti start up tvrtku.

Svemir Vranko je autor preko 70 tehničkih i društveno poduzetničkih inovacija. Sudjelovao je u stvaranju i radu preko 10 nevladinih organizacija i tvrtki u Hrvatskoj, Austriji i USA. Ima preko 5 godina iskustva u motivacijskom treningu. Stručnjak je za mišićno-emotivne terapije, a blisko je surađivao s većim brojem tvrtki poput Bio&bio, Aromavita učilište i Kulturni centar centra Kaptol. Osnivač je udruga Eufin za poslovne edukacije i socijalno poduzetništvo i Greenergo za obnovljive izvore energije i ekološki prijevoz.

Intenziv je namijenjen potencijalnim genijalcima, nezaposlenima, kreativnim marginalcima, tvrtkama ili obrtima u stečaju, samohranim majkama, udrugama i svima kojima treba “kick in the ass” za njihove projekte.

Često puta kreativci imaju brilijantne i inovativne ideje, ali to najčešće nije dovoljno za njihovo ostvarenje. Ne-poticajna klima i okruženje, neprepoznavanje njihovih sposobnosti, nedostatak financijske, obiteljske i prijateljske podrške ili unutarnji faktori poput nesigurnosti ili nepovjerenja u sebe mogu dovesti do zastoja u realizaciji njihove genijalnosti.

Podijeli

Odgovori

Top