Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

From Zero to Hero

Sudionici će moći naučit kako mogu financirati svoje ideje iz višestrukih izvora, otkriti tko su njihovi potencijalni klijenti i kako pokrenuti start up tvrtku.

Sudionici će moći naučit kako mogu financirati svoje ideje iz višestrukih izvora, otkriti tko su njihovi potencijalni klijenti i kako pokrenuti start up tvrtku.

Udruga Eufin najavljuje From Zero to Hero – intenziv za možda (ne)uspješne genijalce koji će se 30. siječnja 2014. održati u Impact HUB coworking prostoru u Zagrebu s početkom u 18 sati.

Cilj ovog trosatnog intenziva je pomoći prepoznavanje uzroka neuspjeha “genijalaca-luzera”. Pod vodstvom motivacijskog trenera mag.edu.ped. Svemira Vranka, sudionike će se potaknuti da prođu kroz ograničavajuće obrasce, jasnije uobliče svoje ideje, postave realistične ciljeve i krenu u avanturu njihovog ostvarenja. Također, naučit će kako mogu financirati svoje ideje iz višestrukih izvora, otkriti tko su njihovi potencijalni klijenti i kako pokrenuti start up tvrtku.

Svemir Vranko je autor preko 70 tehničkih i društveno poduzetničkih inovacija. Sudjelovao je u stvaranju i radu preko 10 nevladinih organizacija i tvrtki u Hrvatskoj, Austriji i USA. Ima preko 5 godina iskustva u motivacijskom treningu. Stručnjak je za mišićno-emotivne terapije, a blisko je surađivao s većim brojem tvrtki poput Bio&bio, Aromavita učilište i Kulturni centar centra Kaptol. Osnivač je udruga Eufin za poslovne edukacije i socijalno poduzetništvo i Greenergo za obnovljive izvore energije i ekološki prijevoz.

Intenziv je namijenjen potencijalnim genijalcima, nezaposlenima, kreativnim marginalcima, tvrtkama ili obrtima u stečaju, samohranim majkama, udrugama i svima kojima treba “kick in the ass” za njihove projekte.

Često puta kreativci imaju brilijantne i inovativne ideje, ali to najčešće nije dovoljno za njihovo ostvarenje. Ne-poticajna klima i okruženje, neprepoznavanje njihovih sposobnosti, nedostatak financijske, obiteljske i prijateljske podrške ili unutarnji faktori poput nesigurnosti ili nepovjerenja u sebe mogu dovesti do zastoja u realizaciji njihove genijalnosti.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.