Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

GLAMI ide korak dalje prema hiperpersonalizaciji u kupovini mode!

GLAMI, vodeća europska modna tražilica, nedavno je svojim milijunima korisnika predstavila novi način otkrivanja, pretraživanja i kupovine mode: inovativno poboljšanje u tehnologiji strojnog učenja koje će svima olakšati pretraživanje.

GLAMI, vodeća europska modna tražilica, nedavno je svojim milijunima korisnika predstavila novi način otkrivanja, pretraživanja i kupovine mode: inovativno poboljšanje u tehnologiji strojnog učenja koje će svima olakšati pretraživanje.

Počevši s kratkim kvizom o omiljenim robnim markama, veličinama i drugim modnim preferencijama koje se pojavljuju na GLAMI-jevoj početnoj stranici, svaki kupac može vidjeti prilagođenu, organiziranu i pažljivo odabranu ponudu proizvoda u samo nekoliko minuta, a GLAMI ih traži na stotinama internetskih stranica internet trgovina i mrežnih stranica pojedine robne marke. Opsežnim i raznolikim izborom proizvoda na jednom mjestu GLAMI pojednostavljuje kupnju i štedi dragocjeno vrijeme, a uz pomoć umjetne inteligencije korisnici će moći vidjeti modne preporuke i ponude svojih omiljenih brendova, prilagođene osobnom modnom ukusu. Što će više kupci koristi GLAMI, to će se on više prilagođavati stilu i ukusu pojedinca.

U današnje vrijeme potrošači traže sve više personalizacije i polako se umaraju od vrlo širokog izbora između trgovina i modnih marki. U konačnici samo žele što prije pronaći upravo ono što im se sviđa. Umjetna inteligencija najučinkovitiji je način da se to omogući, a istovremeno povećava lojalnost korisnika prema onim pružateljima koji mogu pružiti prilagođena, personalizirana rješenja.

Naša je misija oduvijek bila okupiti i organizirati svu modu na jednom mjestu na način da je svatko može otkriti, odnosno pretražiti. Radeći na ispunjenju ove misije, tijekom proteklih nekoliko godina shvatili smo da je modni ukus iznimno osoban, stoga je okupljanje sve mode na jednom mjestu, kako bismo kupcima uštedjeli vrijeme pretraživanja stotina web stranica, samo prvi dio naše priče. Moramo se jako potruditi prilagoditi izbor modnih komada stilu svakog pojedinca i prikazati mu samo relevantnu ponudu“, kaže Tomáš Hodboď, osnivač i izvršni direktor GLAMI-ja.

Pretraživanje mode i dalje ostaje važan dio jedinstvenog GLAMI iskustva. Cilj nije samo pokazati korisnicima što točno imaju u ormaru ili na umu, već zapravo i otkrivanje novih modnih dizajnera i marki. Ako postoje drugi potrošači koji koriste iste stvari kao određeni kupac, taj će kupac dobiti preporuke za dodatne nove proizvode koji su se svidjeli tim drugim potrošačima. GLAMI nudi ovo hiperpersonalizirano iskustvo kupnje bez ugrožavanja mogućnosti otkrivanja novih marki i usporedbe cijena.

Sa svojom tehnologijom strojnog učenja, slično drugim personaliziranim platformama kao što su Spotify i Netflix, GLAMI će „pročitati“ ukus korisnika, bez da oni skrolaju kroz veliki katalog proizvoda. Ako tada, među svim dostupnim proizvodima, dobijemo pravu kombinaciju svih proizvoda po ukusu korisnika, on će ostati s nama i vraćati se kako bi otkrio više. Ovo je naš način da krenemo prema hiperpersonalizaciji u modi,” dodaje Tomáš Hodboď.

Korisna značajka za rmodne brendove i internetske trgovine

S novom značajkom, GLAMI ima za cilj personalizirati iskustvo online kupnje, istovremeno pružajući sofisticiranu AI tehnologiju malim i velikim modnim brendovima povezanim s platformom, koja im je potrebna više nego ikad. GLAMI pruža tehnologiju u koju mnogi manji pružatelji možda nemaju dovoljno resursa sami uložiti.

Hiperpersonalizacija pomaže umornim kupcima da se snađu u ogromnoj ponudi internetskih trgovina kako bi brže donijeli odluku o kupnji, dok istovremeno poboljšava ključne podatke na strani prodavača. GLAMI je prije dvije godine počeo preporučivati ​​proizvode korisnicima na temelju njihovih interakcija i zabilježio +10% prihoda po sesiji za korisnike s personaliziranim sadržajem. Primjetili smo da se stopa konverzije udvostručila za klikove proizvoda s primijenjenim filtrom veličine. Odlučili smo potaknuti korisnike da odaberu veličinu prije pregledavanja ili im ponuditi veličinu koju su već prije birali.

GLAMI je rastao zahvaljujući širokom katalogu i viziji da na jednom mjestu ponudi svu modu za svakog korisnika. Ali ako uspijemo odabrati pravi “modni komad” iz čitavog kataloga od 15 milijuna proizvoda i prilagoditi ga ukusu svakog korisnika, tada ćemo mu pomoći da se snađe u ogromnoj ponudi internetskih trgovina i brže donese odluku o kupnji . Na taj način postat ćemo istinska hiperpersonalizirana modna platforma za sve!” naglašava Tomáš Hodboď.

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kako uvjeriti ljude da ste najbolji za ono što im je potrebno i kako uspješno reklamirati svoj posao?

Poduzeća

PlanRadar, softver za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji kojeg koristi više od 120 000 profesionalaca diljem svijeta, ostvario je ostvario je stabilan...

Poduzeća

Inovativnim i kvalitetnim HR praksama Procter & Gamble ponovno je zadovoljio kriterije nezavisnih HR stručnjaka te tako obnovio titulu nositelja certifikata Poslodavac Partner.

Komunikacija

Važno je u takvim situacijama ostati miran i ne dopustiti da situacija eskalira.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.