Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

GlobalLogic proglašen liderom u Zinnov Zones 2022 globalnoj ocjeni ER&D usluga

GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi Grupe i lider digitalnog inženjeringa, objavio je stjecanje titule lidera u Zinnov Zones ocjeni ER&D usluga 2022.

GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi Grupe i lider digitalnog inženjeringa, objavio je stjecanje titule lidera u Zinnov Zones ocjeni ER&D usluga 2022. Izvješće daje procjenu od 360 stupnjeva pružatelja usluga inženjerskog istraživanja i razvoja (ER&D), identificirajući njihovu snagu i skalabilnost na ključnim tržištima i tehnologijama. Tu procjenu koriste donositelji odluka u tvrtkama koje žele identificirati provjerene pružatelje usluga u svrhu podrške širokom rasponu inženjerskih projekata. Takvi su resursi sve važniji jer ulaganja u digitalnu transformaciju ubrzano rastu u svim industrijama kako bi zadovoljile rastuću potražnju za inteligentnim, povezanim iskustvima vođenim podacima za potrošače i zaposlenike tvrtki.

Zinnov je tvrtka za globalno upravljanje i strateško savjetovanje s više od 20 godina iskustva. Kao dio Zinnov Zones redovitog ocjenjivanja ER&D usluga, tvrtka ocjenjuje više od 50 globalnih pružatelja usluga u više vertikala, mikro-vertikala i zemljopisnih područja. Pozicija GlobalLogica kao sveukupnog lidera ukazuje na to da je u usporedbi sa svojim konkurentima tvrtka za digitalni inženjering pokazala svoju etabliranost i ekspanzivnost:  

  • Etabliranost: dokazana specijalizacija; zrelost prakse istraživanja i razvoja (dubina i zrelost usluga); inovacije i IP; veze eko-sustava 
  • Ekspanzivnost: skala i skalabilnost; broj usluženih vertikala; rasprostranjenost i diverzifikacija klijenata  

Potvrđujući priznanje lidera, GlobalLogic je ocijenjen liderom za sljedeće vertikale i tehnologije:  

  • Automobilska 
  • Potrošački softver 
  • Inženjering podataka i umjetne inteligencije 
  • Poslovni softver  
  • Iskustveni inženjering 
  • Telekomunikacije  
  • Telezdravlje 

Nakon što se ondje prvi put plasirao 2016. godine, ocjene Zinnov Zones za 2022. predstavljaju sedmu godinu GlobalLogica u lider kvadrantu ocjene ER&D usluga. GlobalLogic se prvi put plasirao na ukupnu poziciju lidera prije tri godine, a od tada je napredovao i zaradio više pozicije u zoni lidera u nekoliko gore navedenih podkategorija.  

Priznanje dobiveno u ocjenjivanju Zinnov Zones izravan je dokaz inventivnosti, predanosti i vještina koje je pokazao naš tim diljem svijeta,” rekao je Arya Barirani, direktor marketinga, GlobalLogic. „Ova ocjena potvrđuje naše kontinuirano produbljivanje prisutnosti na velikom broju tržišta. Također potvrđuje našu predanost širenju iskustva u tehnologijama koje pokreću digitalne transformacije sljedeće generacije. Svrha ulaganja u naše ljude, obuku i objekte je pružanje bolje usluge našim klijentima.“  

Sidhant Rastogi, Izvršni partner u tvrtki Zinnov, rekao je: „Intenzivan fokus GlobalLogica na izgradnju tehnoloških sposobnosti novog doba, u kombinaciji s njegovim digitalnim akceleratorima i samostalnim inovacijskim laboratorijima, pomogao je tvrtki pokrenuti transformaciju visoke vrijednosti za svoje klijente. GlobalLogic nastavlja jačati svoju digitalnu jezgru strateškim akvizicijama kao što je Fortech, koje mu omogućuju širenje portfelja ponuda različitih tehnologija i na više zemljopisnih područja. Dobro artikulirana strategija rasta i pristup vođen podacima u širokom spektru ponuda usluga digitalnog inženjeringa pomogli su GlobalLogicu učvrstiti vodeću poziciju u ocjeni Zinnov Zones ER&D za 2022.” 

Izvješće o ocjeni ER&D usluga za 2022. kao i ranija izvješća mogu se pronaći na poveznici: https://zinnovzones.com/ratings/e-r-and-d-services/overall/2022.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.