Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Google pokreće vlastiti glazbeni servis?

Prema zasad nepotvrđenim informacijama Google bi u srijedu trebao predstaviti novu glazbenu uslugu, Google Music

Prema zasad nepotvrđenim informacijama Google bi u srijedu trebao predstaviti novu glazbenu uslugu, Google Music

Google je sklopio sporazume s Universal Music Groupom, EMI-em i velikim brojem nezavisnih izvođača, no dogovor još uvijek nije postignut s Warner Music Groupom i Sony Music Entertainmentom, javlja CNET.

Isti izvor navodi kako Google planira svoju glazbenu uslugu povezati s društvenom mrežom Google+.  Googleova glazbena usluga trebala bi naime omogućiti kupovinu glazbe poput ostalih sličnih usluga, no omogućit će korisnicima i da ponude kupljenu glazbu za jednokratno besplatno preslušavanje svojim prijateljima na društvenoj mreži Google+.

Google s određenim izdavačkim kućama ima zategnute odnose, a među sukobima se ističu optužbe Viacoma i jednu milijardu teška tužba zbog povrede autorskih prava. Kompanija je naime Google optužila za poticanje YouTube korisnika na objavljivanje piratskih video isječaka.


Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.