Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Građani okupljeni u Facebook grupi “Bunt mama RH” [VIDEO]

Građani okupljeni u Facebook grupi “Bunt mama RH” okupili su se danas zbog revolta izazvanog ponašanjem Vlade. Uputili su Vladi i Saboru 30 svojih zahtjeva.

Građani okupljeni u Facebook grupi "Bunt mama RH" okupili su se danas zbog revolta izazvanog ponašanjem Vlade. Uputili su Vladi i Saboru 30 svojih zahtjeva.

Građani okupljeni u Facebook grupi “Bunt mama RH“, njih oko 20 okupilo se na Markovom trgu kako bi Vladi i Saboru uputili 30 zahtjeva za koje smatraju da će pripomoći rješavanju problema u državi. Napominju da je razlog njihovog okupljanja revolt izazvan ponašanjem Vlade. Za malobrojne prosvjednike oboružane transparentima policija je pripremila zaštitnu ogradu kojom su branili liniju između njih te zgrade Vlade i Sabora. Organizatorica grupe Vedrana Jurišić iz Osijeka kazala je kako se osjeća kao životinja koja ulazi u kavez.

[infopunkt 7964 2]

Traže smanjenje plaća dužnosnicima

Od vladajućih su između ostalog zatražili smanjenje plaća dužnosnika za minimalno 30%, ukidanje svih beneficija saborskih zastupnika, ukidanje plaća nakon isteka mandata, poništenje privatizacije bivše društvene imovine, ukidanje sadašnjih društvenih odnosa koji se temelje na neoliberalnom kapitalizmu i uvođenje radničkog dioničarstva koji će biti temelj za stvaranje srednjeg sloja društva, uvođenje zakona o porijeklu imovine i donošenje antimafijaškog zakona kako bi se omogućilo brzo oduzimanje cjelokupne imovine onima koji ne mogu dokazati njezino porijeklo. Tu je i uvođenje moratorija na neotplative dugove i kredite, zabrana deložacija majki s maloljetnom djecom, ukidanje promjene udžbenika za školu svake četiri godine, prestanak pljački i laži, manje naknade za dopunsko osiguranje, pravo na vrtić za svu djecu itd.

[infopunkt 7964 3]

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Nepoštivanje strogih pravila ove društvene mreže može vas dovesti u probleme - potpunu blokadu ili ograničenje poslovnog računa.

Novosti

Nije prošlo previše vremena, a Zuckerbergova kompanija ponovno je najavila promjene oko postavki i pojedinih kategorijama na mobilnim uređajima.

Komunikacija

Biti javna osoba ima svojih prednosti, uključujući i status na društvenim mrežama gdje njihove objave nisu pod paskom moderatora, no to će uskoro prestati...

Izdvojeno

Od početka godine Facebook testira još jednu veliku novinu – Explore Feed

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.