Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Grayling osnažio fokus na regiju kroz novu upravljačku strukturu

Nataša Trslić Štambak imenovana je direktoricom za Srednju i istočnu Europu, dok je Robert Škunca preuzeo poziciju direktora za Jugoistočnu Europu.

Grayling, komunikacijska agencija sa snažnom globalnom i regionalnom mrežom objavila je promaknuća svog menadžment tima s ciljem jačanja poslovanja u regiji. Nataša Trslić Štambak promaknuta je na poziciju direktorice za Srednju i istočnu Europu, dok je Robert Škunca preuzeo poziciju direktora za Jugoistočnu Europu.

Unatoč izazovima uzrokovanim trenutnom situacijom u Ukrajini te dvogodišnjom pandemijom, Grayling je dokazao stabilnost poslovanja te je u 2021. ostvario dvoznamenkasti rast prihoda na cijelom kontinentu. Upravo je Graylingovo poslovanje u Srednjoj i istočnoj Europi bilo jedan od ključnih faktora tog uspjeha. Imenovanje Nataše i Roberta na nove pozicije dodatno će osnažiti menadžment tim Graylinga, učvrstiti njegovu poziciju u široj i užoj regiji te pridonijeti daljem razvoju poslovanja.

Nataša Trslić Štambak, direktorica za Srednju i istočnu Europu će u svojoj novoj ulozi usko surađivati s Peterom Feckom, CEO-om za regiju Srednje i istočne Europu.  Glavni će joj fokus biti razvoj poslovanja, uspostavljanje multi-market klijenata te širenje Public Affairs usluga.  „Veselim se novim izazovima i suradnji s izuzetno talentiranim timovima diljem šire regije, koji su ključ našeg poslovnog uspjeha. Naša integrirana ponuda komunikacijskih usluga, uključujući strateško savjetovanje, Public Affairs i krizno komuniciranje ključ su daljnjeg rasta Graylinga u regiji. Izazovno razdoblje u kojem se trenutno nalazimo postavlja dodatne zahtjeve za uskom suradnjom između naših tržišta,  preusmjeravanjem aktivnosti te za brzim reagiranjem,“ izjavila je Nataša.

Robert Škunca, direktor za regiju Jugoistočne Europe, rekao je: „Izuzetno mi je drago što imam priliku još uže surađivati s našim timovima u regiji Jugoistočne Europe. Unatoč globalnim izazovima, vjerujem da ćemo u 2022. godini nastaviti s prošlogodišnjim poslovnim zamahom. Naša uska međuregionalna suradnja i dalje će biti ključ svladavanja svih izazova i osnova za pružanje vrhunske usluge klijentima. S visoko profesionalnim pristupom i dugogodišnjim iskustvom imamo sve predispozicije za postizanje postavljenih poslovnih ciljeva u novim okolnostima.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ekonomija

Nositelji certifikata NEblokirani (www.neblokirani.hr) imaju više od 99,5% vjerojatnosti da neće ući u značajne probleme u plaćanju svojih obveza u razdoblju od godinu dana.

Lifestyle

Nije uvijek lako uočiti lažljivca. Dok neke ponekad riječi i maniri odaju, drugi govore izmišljotine s uznemirujućom lakoćom.

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.