Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Harmonijom ljubičaste riješite se proljetnog umora

Baš nitko ne može ostati imun na ljubičasti interijer Wellnessa Orhidelia.

Jedna pojava među ljudima sve je izraženija, osobito u proljeće. Znate onaj osjećaj kad vam naizgled nije ništa, jer liječnički nalazi kažu da je sve OK, ali vam neprestano curi nos, kišete, ne osjećate se dobro u svojoj koži, nemate volje ni za što… Dok se priroda budi, mi smo „down“. Taj kronični umor upućuje nas na mijenjanje navika i na potrebu za opuštanjem, a slovenske Terme Olimia, godinama sa službeno najboljim wellnessom u Sloveniji, u trenu će vas napuniti energijom i vratiti u savršeni balans.

Crna orhideja kao inspiracija

U trenu izbrisati umor i brige mogu samo neobična mjesta. A kad je inspiracija u dizajniranju interijera prekrasna crna orhideja, tada možete računati na poseban doživljaj. Ovaj cvijet iz Kostarike i nekih dijelova Azije u povijesti su simbolički povezivali s moći i autoritetom, posebnom snagom kojom ćete se napuniti i nakon kratkog boravka u Wellnessu Orhidelia.

Think purple

Baš nitko ne može ostati imun na ljubičasti interijer Wellnessa Orhidelia. Da, ljubičasta je prepoznatljiv detalj ovog hedonističkog raja i to s razlogom, jer uravnotežuje emocije i um. Boje itekako mogu popraviti raspoloženje, napuniti nas energijom ili opustiti, a ljubičasta se često dovodi i u vezu sa širenjem duhovnih spoznaja. Stoga nedostaje li vam možda samopouzdanja, „purple terapija“ promijenit će predznak. Tu i termalni bazeni svjetlucaju u nježnoj ljubičastoj, a želite li doživjeti magičnu Orhideliu, do 17. lipnja svakako iskoristite povoljnije cijene aranžmana i uživajte u omiljenom wellnessu neograničeno.

Stress-free boja

Ljubičasta daje i posebnu dozu romantike, pa vam preporučamo opuštanje udvoje.

Tematske saune, masaža za parove, gejziri, čarobna svjetlosna jama s podvodnom glazbom do koje vodi spora rijeka, razni punktovi za relaksaciju… Svaki od ovih sadržaja kreiran je da probudi emocije i omogući parovima da se usredotoče na sebe i zaborave na sve obveze.

Više o ponudama Terma Olimia za parove saznajte OVDJE.

Pročitajte još:

Lifestyle

Ovo su tretmani koji će vas prema izboru vrhunskih wellness stručnjaka iz Terma Olimia najbolje regenerirati.

Lifestyle

Danas govorimo o snazi koju nema svatko, o snazi duha. Govorimo o mentalno jakim ljudima.

Lifestyle

Meetup je okupio više od 120 sudionika, a druženje startupaša u okviru networkinga produljilo se do iza ponoći.

Ekonomija

Atos Hrvatska, strateški partner projekta i svjetski lider u području digitalne transformacije te Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO), najavili su početak projekta eHZZO...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.