Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

HBOR i Vijeće Europe potpisali ugovor o kreditu od 50 milijuna eura

Kredit je namijenjen financiranju projekata MSP-a i javnog sektora u RH, javljaju iz HBOR-a.

Kredit je namijenjen financiranju projekata MSP-a i javnog sektora u RH, javljaju iz HBOR-a.

Anton Kovačev, predsjednik Uprave HBOR-a u Parizu je potpisao Ugovor o kreditu u iznosu od 50 milijuna eura s Razvojnom Bankom Vijeća Europe (CEB) namijenjen financiranju projekata malih i srednjih poduzeća, lokalne i regionalne samouprave te drugih subjekata javnog sektora u Republici Hrvatskoj.

Ova kreditna linija razlikuje se od dosadašnjih ugovora zaključenih s CEB-om jer će po prvi puta biti omogućeno i financiranje projekata javnog sektora. Također, CEB je prihvatio HBOR-ov prijedlog produljenja gornje granice ročnosti kredita za projekte malog i srednjeg poduzetništva s dosadašnjih 10 godina (uključujući do dvije godine počeka) na 12 godina (uključujući do dvije godine počeka).

Suradnja HBOR-a i CEB-a započela je još 2001. godine s ciljem promicanja održivog socijalnog i ekonomskog razvoja u Republici Hrvatskoj. Prije ugovora koji je potpisan danas, HBOR je s CEB-om zaključio tri ugovora o zajmu u ukupnom iznosu od 108 milijuna eura za financiranje malih i srednjih poduzetnika.

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Tijekom 2022. započela je provedba većine financijskih instrumenata u okviru NPOO-a ukupne vrijednosti 1,925 milijardi kuna.

Izdvojeno

Uspješni poduzetnici su strastveni, inovativni, zahtjevni i brižni. Pročitajte u čemu se krije tajna njihovih uspjeha.

Izdvojeno

Prošla je godina za mnoge poduzetnice i poduzetnike bila poprilično izazovna. Suočili smo se s poreznim i inim izmjenama koje su mnogim poduzetnicama otežale...

Ljudski resursi

Kako motivirati zaposlene? Većina poslodavaca shvaća kako je sretan i motiviran zaposlenik ključ uspjeha svakog malog poduzeća.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.