Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

HBOR kreditira u kunama bez valutne klauzule

Ova odluka primjenjuje se na kredite odobrene u razdoblju od 1. travnja do 31. prosinca ove godine, vrijedi za vrijeme trajanja ugovorenog kredita.

Ova odluka primjenjuje se na kredite odobrene u razdoblju od 1. travnja do 31. prosinca ove godine, vrijedi za vrijeme trajanja ugovorenog kredita.

Uprava Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) početkom travnja donijela je odluku da se po kreditnim programima, koji su se do sada provodili samo uz dvosmjernu valutnu klauzulu vezanu uz euro, uvodi mogućnost kreditiranja i u kunama bez valutne klauzule, izvijestili su danas iz HBOR-a.

Ova odluka primjenjuje se na kredite odobrene u razdoblju od 1. travnja do 31. prosinca ove godine, vrijedi za vrijeme trajanja ugovorenog kredita, a odnosi se na sve programe izuzev programa ili dijela programa kreditiranja koji se provode uz kamatnu stopu vezanu za EURIBOR, navode iz HBOR-a.

Nova odluka Uprave HBOR-a, kako se navodi, potvrda je kontinuiranog nastojanja Banke da što je više moguće olakša hrvatskim gospodarstvenicima pristup financijskim sredstvima te tako utječe na poboljšanje njihove konkurentnosti. Također je to nastavak već predstavljenih privremenih mjera kojima su smanjene kamatne stope i produljeni rokovi počeka i trajanja kredita, napominju iz HBOR-a.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.