HGK i HZZ u susret poduzetništvu

poduzetnik

HGK-Komora Zagreb, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Zagreb, organizira ciklus prezentacija pod nazivom ”HGK i HZZ u susret poduzetništvu“ koje će se od 11. ožujka do 15. travnja održavati u više gradova Zagrebačke županije.

Na prezentacijama će se lokalnim poslodavcima, ali i nezaposlenim osobama predstaviti: usluge Hrvatske gospodarske komore, posebice nove (Poduzetnik-izvoznik, ”Moj EU projekt vaučer, Tenderi, mobilni timovi itd.); mogućnosti korištenja EU fondova za poduzetnike i programi HBOR-a; mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prezentacije se organiziraju s ciljem izlaska na teren i upoznavanja članica u direktnom razgovoru s uslugama Hrvatske gospodarske komore, uvjetima i načinima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja koje se provode u 2015., kao i dobivanja povratne informacije s terena o konkretnim problemima i potrebama članica.

Prezentacije će se u gradovima Zagrebačke županije održavati prema sljedećem rasporedu, dogovorenom s gradonačelnicima i gradskim upravama:

Sveta Nedelja – 11. ožujka
Dugo Selo – 17. ožujka
Zaprešić – 24. ožujka
Jastrebarsko – 25. ožujka
Ivanić-Grad – 26. ožujka
Samobor – 27. ožujka
Vrbovec – 31. ožujka
Velika Gorica – 8. travnja
Sveti Ivan Zelina – 15. travnja

Točna satnica će se dogovarati naknadno, a u pozivanje članica i informiranju zainteresiranih uključit će se i pojedine gradske uprave i lokalni mediji.

Više na HGK

Podijeli

Odgovori

Top