Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

HGK: Moramo iskoristiti tržište od 500 milijuna stanovnika [VIDEO]

Iz Gospodarskog vijeća HGK poručuju kako jesmo konkuretni, ali su nam nameti veliki.

Iz Gospodarskog vijeća HGK poručuju kako jesmo konkuretni, ali su nam nameti veliki.

Za funkciju potpredsjednika Gospodarskog vijeća HGK-Komore Zagreb u mandatnom razdoblju 2012. – 2016. godine, izabran je Vitomir Klasić, generalni direktor tvrtke Ivanićplast d.o.o.

Vitomir Klasić obnašao je dužnost potpredsjednika Gospodarskog vijeća HGK-Komore Zagreb od polovice proteklog mandatnog razdoblja, te aktivno sudjelovao u radu Vijeća i aktivnostima Komore i njezinih strukovnih udruženja.

On ističe kako će komora učiniti sve da se izađe iz krize te kako se tržište od 500 milijuna stanovnika treba iskoristiti.

[infopunkt 3968 4]

Predsjednik vijeća Zlatan Fröhlich ističe kako je njihova osnovna zadaća da potiče rad i da se potiče rad naših članica u vezi pristupanja Europskoj Uniji.

Ističe kako će se vijeće pokušati povezati s gospodarstvima iz regije i šire regije kako bi povećali izvoz članica.

U sklopu Vijeća, kako ističe Fröhlich, nastavlja se akcija “Kupujmo Hrvatsko”, označavanje proizvoda “Izvorna kvaliteta” te organiziranje sajmova.

[infopunkt 3968 5]


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.