Hilton u Zagrebu otvara se na jesen

Hilton u Zagrebu otvara se na jesen

U poslovnom centru Green Gold na uglu zagrebačke Radničke i Vukovarske ulice, na jesen će se otvoriti hotel DoubleTree by Hilton, investicija slabo poznatog milijunaša Branka Perkovića, koji je s brendom luksuznog hotelskog američkog lanca potpisao ugovor o upravljanju. Riječ je o investiciji građevinskog poduzetnika Branka Perkovića, poznatog kao ‘kralja Radničke’ koji je vlasnik poslovno-trgovačkog kompleks Green Gold, i dijela poslovnog centra na Zavrtnici.

S grupacijom Hilton Perković je u rujnu prošle godine potpisao tzv. management agreement odnosno ugovor o upravljanju za hotel DoubleTree by Hilton u Zagrebu. Predstavljen je upravljački tim zagrebačkog hotela, novi će hotel zapošljavati 70 ljudi, a na čelu ekipe jest Nizozemka Karin van den Berg. Iako je bilo najavljeno da će hotel s 152 sobe, spa centrom i bazenom biti otvoren ovog proljeća, rok je pomaknut na jesen. Van den Berg kaže da se kasnilo zbog produljenja građevinskih radova.

Na pitanje kakvu posjećenost očekuju Van den Berg ističe da moraju puno raditi na promociji Zagreba. Cijena noćenja će iznositi od 120 do 200 eura. Šef kuhinje Tomislav Nikšić pripremat će gostima grill u restoranu Oxbo, koji će imati otvorenu kuhinju. DoubleTree je brend luksuznog lanca Hilton, poznat je po tome što goste dočekuje čokoladnim kolačićima, i iako to izbjegavaju spominjati riječ je o jeftinijem Hiltonovom brendu, koji funkcionira uglavnom po principu franšiza. Ovo je treći Hiltonov projekt u Hrvatskoj, nakon otvaranja Hilton Imperiala u Dubrovniku, te franšize za hotel Marjan Hilton u Splitu, koji je još u izgradnji.

www.tportal.hr

Podijeli

Odgovori

Top