Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Hrvatska dobila maštoviti suvenir

Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke „Ulica snova“ iz Svete Nedelje, ne posustaje u svojim idejama. Kreirala je i lansirala na domaće tržište, a uoči ovogodišnje turističke sezone, Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, rađen kao personalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave.

Moj passport etui – jedinstveni proizvod domaćeg ženskog poduzetništva nije poseban samo na hrvatskom tržištu nego i svjetskom, s tolikom mogućnosti personalizacije, baš kako Magdalena, a i mi, volimo!

Uz njega je lansirala i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), u kojega bilježimo i ostavljamo za sjećanje detalje naših putovanja. Možete ga odabrati u više od 40 ponuđenih nijansi, ukrasiti ili vlastitim imenom ili personaliziranim porukama.

Glavna dizajnerska misao bila je da ovi „putni suveniri“ za sve građane Hrvatske koji putuju, kao i za sve ino-turiste koji dolaze u Lijepu našu, budu šareni, veseli i zabavni.

My travel diary na prve dvije stvari donosi rubrike o tome što moramo napraviti prije samog putovanja kao bi se što kvalitetnije pripremili za odlazak, ali i da nešto ne bi zaboravili. Ostatak sadrži više od 20 rubrika u koje unosimo sjećanje sa svojih putovanja koji su nas najviše impresionirali, zabavili, pamtimo okuse jela koje smo kušali, povijesne znamenitosti koje smo vidjeli, suvenire koje smo kupili, ali i mjesta gdje smo išli u noćne provode – približava svoj proizvod dizajnerica Magdalena Bešker.

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker, u kolekciji s najnovijima mogu se naručiti putem web shopa www.ulicasnova.hr, Facebook stranice facebook.com/MojPlaner te na Instagram profilu MOJ PLANER, a uskoro će se naći na prodajnim mjestima u domaćim zračnim lukama kao i suvenirnicama.

Pročitajte još:

Izdvojeno

Japanci, Kinezi i općenito Azijati, uglavnom nose samo jednu stvar kao suvenir pohoda na Hrvatsku - licitar. Njegova je izrada vjerovatno jedini stari obrt...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.