Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Hrvatska dobila maštoviti suvenir

Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke „Ulica snova“ iz Svete Nedelje, ne posustaje u svojim idejama. Kreirala je i lansirala na domaće tržište, a uoči ovogodišnje turističke sezone, Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, rađen kao personalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave.

Moj passport etui – jedinstveni proizvod domaćeg ženskog poduzetništva nije poseban samo na hrvatskom tržištu nego i svjetskom, s tolikom mogućnosti personalizacije, baš kako Magdalena, a i mi, volimo!

Uz njega je lansirala i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), u kojega bilježimo i ostavljamo za sjećanje detalje naših putovanja. Možete ga odabrati u više od 40 ponuđenih nijansi, ukrasiti ili vlastitim imenom ili personaliziranim porukama.

Glavna dizajnerska misao bila je da ovi „putni suveniri“ za sve građane Hrvatske koji putuju, kao i za sve ino-turiste koji dolaze u Lijepu našu, budu šareni, veseli i zabavni.

My travel diary na prve dvije stvari donosi rubrike o tome što moramo napraviti prije samog putovanja kao bi se što kvalitetnije pripremili za odlazak, ali i da nešto ne bi zaboravili. Ostatak sadrži više od 20 rubrika u koje unosimo sjećanje sa svojih putovanja koji su nas najviše impresionirali, zabavili, pamtimo okuse jela koje smo kušali, povijesne znamenitosti koje smo vidjeli, suvenire koje smo kupili, ali i mjesta gdje smo išli u noćne provode – približava svoj proizvod dizajnerica Magdalena Bešker.

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker, u kolekciji s najnovijima mogu se naručiti putem web shopa www.ulicasnova.hr, Facebook stranice facebook.com/MojPlaner te na Instagram profilu MOJ PLANER, a uskoro će se naći na prodajnim mjestima u domaćim zračnim lukama kao i suvenirnicama.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.