Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Hrvatska EdTech tvrtka disqourse kreće u globalno poslovanje

EdTech rješenje iz Hrvatske pomaže kompanijama pokrenuti organizacijsku agilnost.

Hrvatska EdTech tvrtka «disqourse» s današnjim danom najavljuje širenje na globalno tržište. Istoimeno digitalno rješenje koje brzo pokreće organizacijsku agilnost do sada je u primjeni u hrvatskim, njemačkim i švicarskim organizacijama, a od danas je dostupno na sedam stranih jezika.

Jednostavna desktop aplikacija disqourse kombinira pametnu tehnologiju, poslovno relevantan sadržaj i inovativnu metodu učenja koja omogućuje samoorganizirajuće grupno učenje za decentralizirani i/ili remote rad. Primjenjiva je u kombinaciji s uobičajenim video platformama kao što su Webex, Zoom ili Teams i nedvojbeno utječe na organizacijsku kulturu potrebnu za stvaranje dodane vrijednosti na dinamičnim tržištima i po mjeri čovjeka.

Dijana Vetturelli, suosnivačica disqourse-a izjavila je:  «Hrvatske kompanije su prve na svijetu imale priliku upoznati disqourse, no u međuvremenu imamo i klijente u Švicarskoj i Njemačkoj. Trenutno ga primjenjuju organizacije iz financijskog i energetskog sektora koje su u fazi uvođenja organizacijske agilnosti, no švicarski klijent je jedan Grad čiji je interes pripremiti svoju Upravu za novo dinamično doba i decentraliziran način rada.»

S današnjim danom tvrtka pokreće i globalno poslovanje. Osim na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku koji su u primjeni od veljače, od ovog su tjedna spremni opskrbiti i tržišta španjolskog, portugalskog, francuskog i korejskog govornog područja te su sklopili suradnju sa šest partnerskih kompanija u Austriji, Brazilu, Kanadi, Koreji, Njemačkoj i  Peruu.

«disqourse je europsko rješenje za cijeli svijet. Istraživanje koje provodimo od 2018. godine pokazalo je kako za sada na svijetu ne postoji ništa slično, a potreba za novim pristupom radu, suradnji, ali i učenju svakim danom je sve veća. Ono što me posebno raduje je da smo se odlučili upravo u Hrvatskoj osnovati istoimenu tvrtku i odavde poticati organizacijske promjene u cijelom svijetu. A hrvatska će publika ponovo imati premijeru, jer će disqourse po prvi puta moći testirati i šira javnost na Comeleon konferenciji u listopadu 2021”, zaključila je Silke Hermann, suosnivačica disqourse-a. qo

Više informacija, dostupno je na mrežnoj stranici: www.disqourse.com .

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.