Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Hrvatski obrtnici na Međunarodnom sajmu obrtništva u Münchenu

Na Međunarodnom sajmu obrtništva (IHM), koji se održava od 24. veljače do 1. ožujka 2016. godine u Münchenu, i ove godine nastupaju hrvatski obrtnici u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK). Na izlagačkoj površini od 32 m2 u paviljon C3, štand broj C3.137, uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore nastupit će 27 izlagača, od čega 8 izlagača nastupa prvi put.

Na poziv HOK-a, IHM će posjetiti i novi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, koji će nakon otvorenja, zajedno s predsjednikom HOK-a Dragutinom Ranogajcem i suradnicima,  obići hrvatske izlagače, a dogovoreni su i sastanci s predstavnicima Obrtničke komore za München i Gornju Bavarsku (HWK), s kojom HOK ima dugogodišnju suradnju te s generalnim konzulom u Münchenu Petrom Uzorincem.

Obrt EPO- energetsko procesna oprema iz Oroslavja na sajmu će predstaviti novi proizvod – model vakuum agregata. «ZOMA proizvodno uslužni obrt» iz Siska izložit će novu liniju proizvoda – sobnih vrata, ALU i PVC energetski učinkovite stolarije. «STOLARIJA BEKIĆ» iz Sesveta na sajmu nastupa prvi puta i predstaviti će model vrata kao i uzorke namještaja.

«Parketar Ćurić-SLAVONICA» iz Piškorevaca predstavlja se također po prvi puta, prezentirajući široku paletu ponude parketa, od parketa egzotičnih drvnih sirovina, do pouzdanih i kvalitetnih slavonskih hrastovih parketa, pod jedinstvenim brandom – SLAVONICA. «TOPIS strojna obrada» iz Platernice na sajmu će po prvi puta prezentirati dio ponude opreme iz vodovodnog programa, ali i opreme za ugostiteljstvo – peke.

«MGV Obrt metalna galanterija Vedriš» iz Bjelovara prvim nastupom na sajmu IHM prezentirat će uzorke proizvoda i nove proizvode iz domene gromobranskog i ovjesnog pribora. «PTO AB DIZAJN», iz Zagreba po prvi puta prezentira inovativnu ponudu proizvoda pod nazivom branda „Snailpack“. «ZZR DUNI ljevaonica obojenih metala» iz Kumrovca predstavlja se novim programom proizvoda putem promotivnog plakata i promotivnih materijala.

ROTO KRUNA d.o.o. iz Velike Gorice i ove godine izložit će svoju poznatu inovaciju ROTO RAŠPU.

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije predstavit će 15 tradicijskih i umjetničkih obrta putem uzoraka njihovih proizvoda u zajedničkoj vitrini. «OBRT TORKOP» iz Buzeta izložit će ekstra djevičansko maslinovo ulje „Černeka“, godinama nagrađivano zlatnim odličjima na domaćim i stranim izložbama.

«Inovator Mirko Puntijar» iz Zagreba predstavit će se na sajmu u Münchenu putem promotivnog DVD-a i specifikacije inovacije „Mehanizam s dužim polugom“. Gospodin Puntijar je za navedenu inovaciju dobio zlatnu plaketu na 40. Hrvatskom salonu inovacija –INOVA 2015. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup svojih članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu od 1995. godine. Ovogodišnji nastup je 22. uzastopni nastup HOK-a na ovom najvećem europskom međunarodnom sajmu obrtništva. U organizaciji i uz financijsku potporu HOK-a  od 1995. do 2015. godine na IHM-u je nastupilo preko 870 izlagača.

Pročitajte još:

Novosti

U Pazinu od 22. do 24. travnja sve što se povezuje na temu poljoprivredne proizvodnje okupit će se u prostoru Školsko gradske sportske dvorane...

Novosti

HOK digital sadrži sve bitne osiguravateljske procese te na idealan način podržava rad na daljinu, na koji smo se svi navikli prethodnih mjeseci, pa...

Financije

Hrvatska obrtnička komora u ime svih svojih članova obrtnika zahtjeva odluku nadležnih institucija kojom bi moratorij na kredite obrtnika uključivao odgodu plaćanja glavnice i...

Ekonomija

Hrvatska obrtnička komora (HOK) provodi anketu o posljedicama koje pandemija korona virusa ima na obrtništvo u Republici Hrvatskoj.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.