Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija u iznosu od 10.000 dolara

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”.

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”.

TDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva, stoga su kreirali ovaj natječaj kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10.000 američkih dolara u svrhu ostvarenja projekta. TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima te na taj način dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Lijepe naše. Sada žele dati drugima mogućnost i samopouzdanje da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

CEO i osnivač TDA, Goran Deak, je imao nekoliko komentara za početak natjecanja: “TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet.”

Neka od najvažnijih pravila natječaja su:

  • Predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno 10.000 američkih dolara. Ukoliko je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos s 10.000 američkih dolara.
  • Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja navedena na TDA platformi (npr. web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacije i sl.).
  • Poduzeća koja objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja.

Više o natječaju i uvjetima možete vidjeti na ovoj stranici.

Više o Top Digital Agency

Top Digital Agency spaja profitne i neprofitne organizacije s digitalnim agencijama, gdje god se nalazile u svijetu. Platforma se temelji na ideji da digitalne agencije i poduzeća mogu raditi zajedno bez obzira na njihovu lokaciju – jedino što im treba je način da se upoznaju. Za više informacija, posjetite https://topdigital.agency/about-us/.

Pročitajte još:

EU fondovi

Projekt pod nazivom “Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Dubrovnik” najveći je komunalni zahvat u povijesti grada Dubrovnika.

Novosti

Otvoren je peti natječaj razvojnog programa potpore poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima - „Pokreni nešto svoje“.

Lifestyle

Pokrenut je Ledo „RETRO“ natječaj putem kojeg potrošači sami mogu odabrati koji će se legendarni sladoled ponovno vratiti u Ledo škrinje.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.