Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija u iznosu od 10.000 dolara

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”.

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”.

TDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva, stoga su kreirali ovaj natječaj kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10.000 američkih dolara u svrhu ostvarenja projekta. TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima te na taj način dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Lijepe naše. Sada žele dati drugima mogućnost i samopouzdanje da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

CEO i osnivač TDA, Goran Deak, je imao nekoliko komentara za početak natjecanja: “TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet.”

Neka od najvažnijih pravila natječaja su:

  • Predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno 10.000 američkih dolara. Ukoliko je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos s 10.000 američkih dolara.
  • Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja navedena na TDA platformi (npr. web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacije i sl.).
  • Poduzeća koja objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja.

Više o natječaju i uvjetima možete vidjeti na ovoj stranici.

Više o Top Digital Agency

Top Digital Agency spaja profitne i neprofitne organizacije s digitalnim agencijama, gdje god se nalazile u svijetu. Platforma se temelji na ideji da digitalne agencije i poduzeća mogu raditi zajedno bez obzira na njihovu lokaciju – jedino što im treba je način da se upoznaju. Za više informacija, posjetite https://topdigital.agency/about-us/.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.