Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Epiroc Croatia traži pojačanje na poziciji Service technician (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 30.3. Potrebna je osoba koja je spremna učiti nove stvari, osoba dobrih komunikacijskih vještina, spremna na rad u timu. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, računalna pismenost i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

IRO & Partners Personal-u.Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Fina traži djelatnika poslovnice/ referenta (m/ž). Mjesto rada je Tisno, a prijave su otvorene do 23.3. Glavne odgovornosti su obavljanje poslova gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, obavljanje trezorskih poslova, obavljanje mjenjačkih poslova i ostalo. Traži se šest do osam mjeseci radnog iskustva, a prednost donosi poznavanje poslova platnog prometa i iskustvo rada s klijentima. Aplicirajte.

XXL Steel d.o.o. traži projektant konstruktora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 26.3. prednosti su poznavanje rada u softveru Tekla Structures, iskustvo rada u proizvodnji čeličnih konstrukcija te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se plaća do 9.000 kuna. Potrebno je iskustvo od godine dana. Prijavite se putem linka.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Varaždinu i Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Ziegler d.o.o. Zagreb traži mlađeg referenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.3. Traži se osoba tehničkog ili ekonomskog obrazovanja s poznavanjem engleskog ili njemačkog jezika i jednogodišnjim iskustvom rada u struci. Potrebno je odlično poznavanje rada na računalu, snalažljivost, orijentiranost ka cilju i izražene komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

ACG Lukaps traži asistenta u financijama (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 23.3. Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno tri godine iskustva u financijama i računovodstvu, napredno poznavanje engleskog jezika. Poželjno je znanje rada u SAP-u i poznavanje MS Office-a. Poslodavac nudi stručnu edukaciju iz računovodstvenog područja za uspješno obavljanje navedenih poslova. Prijavite se.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava na poziciji Restaurant Manager (m/ž) u Zadru. Prijave su otvorene do 5.4. Posao se sastoji od vođenja računa o besprijekornom odvijanju servisa/ posluživanja, kontrole kvalitete svih jela i pića i ostalo. Uvjeti su najmanje dvije godine radnog iskustva na istoj poziciji, poželjno u hotelu. Aplicirajte.

Grand Hotel Adriatic traži voditelja prodaje i marketinga (m/ž). Mjesto rada je Opatija. Rok prijave je 31.3. Potrebni su uvjeti najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje ustroja rada hotela, dobro poznavanje rezervacijskog sustava i bookinga, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine. Poslodavac traži izvrsno poznavanje engleskog i njemačkog jezika, a poznavanje drugih jezika je prednost. Prijavite se na linku.

Strabag traži novo radno osoblje u Zagrebu: specijalist strojarstva (m/ž), Junior Sowtware Developer (m/ž), Mitarbeiten/ Mitarbeiter IT – Servicedesk. Provjerite uvjete i prijavite se ovdje.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Pročitajte još:

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Lifestyle

Često su ti energetski vampiri suradnici na poslu, članovi obitelji ili istog kruga prijatelja, pa ih ne možete izbjeći.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.