Hrvatski zavod za zapošljavanje priprema Sajam poslova

trazenje posla

I ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje priprema Sajam poslova. U 2015. godini Sajam poslova održat će se u dvije faze – proljetni i jesenski. U proljetnom dijelu održat će se sajmovi u devet gradova, a prvi sajam se odrvaža  2. ožujka u Prelogu.

Kroz Sajam poslova Zavod želi omogućiti direktan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao – nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima koji se nalaze na tržištu rada.

U direktnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, osobe koje se žele prekvalificirati, ali i oni koji su u sustavu obrazovanja moći će se na jednom mjestu upoznati s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Pozivamo nezaposlene osobe, poslodavce, učenike, maturante, studente i sve koji su zainteresirani za aktivno uključivanje na tržište rada da posjete Sajam.

GRADDATUMMJESTO ODRŽAVANJA
PRELOG (Čakovec)2. ožujka 2015.Dvorana tvrtke DG SPORT, Prelog
RIJEKA4. ožujka 2015.Sveučilišni kampus na Trsatu – zgrada sveučilišnih odjela
OSIJEK5. ožujka 2015.Esseker Centar, Ribarska 4, Osijek
KRAPINA6. ožujka 2015.Sportska dvorana Srednje škole Krapina
VARAŽDIN12. ožujka 2015.Vatrogasna zajednica Grada Varaždina, Baruna Tenka 44
SPLIT13. ožujka 2015.Ekonomski fakultet, Cvite Fiskovića 5
ŠIBENIK25. ožujka 2015.Dalamare TC,  Ulica Velimira Škorpika 23

Također, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje / EURES Hrvatska 5. ožujka 2015. godine na EJD platformi održat će se Europski online dan poslova (EOJD) pod nazivom „Seize the Summer“, posvećen hrvatskim poslodavcima u sektoru turizma i ugostiteljstva koji potrebe za radnicima ne mogu u potpunosti zadovoljiti na nacionalnom tržištu rada zbog specifičnosti traženih vještina, o čemu više pročitajte na sljedećoj poveznici: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=15571.

Podijeli

Odgovori

Top