Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ostalo

Hrvatski zavod za zapošljavanje priprema Sajam poslova

trazenje posla
pixabay.com

I ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje priprema Sajam poslova. U 2015. godini Sajam poslova održat će se u dvije faze – proljetni i jesenski. U proljetnom dijelu održat će se sajmovi u devet gradova, a prvi sajam se odrvaža  2. ožujka u Prelogu.

Kroz Sajam poslova Zavod želi omogućiti direktan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao – nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima koji se nalaze na tržištu rada.

U direktnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, osobe koje se žele prekvalificirati, ali i oni koji su u sustavu obrazovanja moći će se na jednom mjestu upoznati s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Pozivamo nezaposlene osobe, poslodavce, učenike, maturante, studente i sve koji su zainteresirani za aktivno uključivanje na tržište rada da posjete Sajam.

GRAD DATUM MJESTO ODRŽAVANJA
PRELOG (Čakovec) 2. ožujka 2015. Dvorana tvrtke DG SPORT, Prelog
RIJEKA 4. ožujka 2015. Sveučilišni kampus na Trsatu – zgrada sveučilišnih odjela
OSIJEK 5. ožujka 2015. Esseker Centar, Ribarska 4, Osijek
KRAPINA 6. ožujka 2015. Sportska dvorana Srednje škole Krapina
VARAŽDIN 12. ožujka 2015. Vatrogasna zajednica Grada Varaždina, Baruna Tenka 44
SPLIT 13. ožujka 2015. Ekonomski fakultet, Cvite Fiskovića 5
ŠIBENIK 25. ožujka 2015. Dalamare TC,  Ulica Velimira Škorpika 23

Također, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje / EURES Hrvatska 5. ožujka 2015. godine na EJD platformi održat će se Europski online dan poslova (EOJD) pod nazivom „Seize the Summer“, posvećen hrvatskim poslodavcima u sektoru turizma i ugostiteljstva koji potrebe za radnicima ne mogu u potpunosti zadovoljiti na nacionalnom tržištu rada zbog specifičnosti traženih vještina, o čemu više pročitajte na sljedećoj poveznici: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=15571.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.