PBZ Card – “Činiti dobro svaki dan” možete i online donacijama

PBZ Card – “Činiti dobro svaki dan” možete i online donacijama

Sredstva sakupljena American Express karticom sa srcem, a bez dodatnog troška za korisnike kartice doniraju se brojnim bolnicama diljem Hrvatske koje prema svojim pojedinačnim potrebama nabavljaju uređaje kao što su uređaj za UZV mozga, EEG i poligrafiju, sondu za kukove, kameru, PC i sl.

Za projekt je do sada prikupljeno više od milijun kuna, a kupnjom medicinskih uređaja pomoglo se opremanju 11 bolnica u Hrvatskoj: od Specijalne bolnice Goljak u Zagrebu, Opće bolnice Vukovar, Opće bolnice Ogulin, Županijske bolnice Čakovec, Opće bolnice Zabok, Kliničkog bolničkog centra Split, Opće bolnice Karlovac, Kliničkog bolničkog centra Rijeka do Opće bolnice Dubrovnik, Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu te Opće bolnice Virovitica.

Posebnost projekta “Činim dobro svaki dan“ i American Express kartice sa srcem je da u njemu, osim PBZ Carda, sudjeluju i njihovi brojni poslovni partneri te korisnici American Expressa, zajedno pomažući ovom plemenitom cilju.

Trenutno je u projekt uključeno dvadeset prodajnih mjesta PBZ Carda – tzv. “Partnera prijatelja”, s više od 600 prodajnih mjesta, koji za svaku kupnju na svojim prodajnim mjestima pri kojoj je korištena American Express kartica sa srcem doniraju dodatnih 35 lipa u korist projekta, čime se ukupan iznos donacije povećava na 70 lipa po kupnji.

Projektu svakodnevno pomažu i brojni korisnici, kako redovitim korištenjem American Express kartice sa srcem za plaćanje raznih proizvoda i usluga tako i darujući svoje prikupljene Membership Rewards bodove ovom projektu.

Online doniranje

Kako bi prikupili još brže i još više sredstava za projekt “Praćenja djece s neurorizicima“, PBZ Card u suradnji s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi RH, na internetskim stranicama www.cinimdobro.hr ponuđena je mogućnost online doniranja. Ta akcija dostupna je ne samo korisnicima American Express kartice sa srcem, već i korisnicima svih American Express kartica te svih MasterCard, Maestro i Visa kartica, bez obzira na banku izdavatelja.

Ukoliko želite da dobra djela postanu i dio vaše svakodnevice, postanite korisnik American Express kartice sa srcem ili donirajte online na www.cinimdobro.hr te omogućite da zajedno pomognemo još većem broju bolnica u Hrvatskoj, uključenim u projekt “Praćenje djece s neurorizicima“.Saznajte više informacija o projektu, doniranju ili postanite korisnik American Express kartice sa srcem na www.cinimdobro.hr.

Vašim izborom American Express kartice sa srcem možete donijeti bolje sutra djeci koja rastu uz nas te pomoći djetetu da izraste u zdravog čovjeka. Svaka vaša, pa i najmanja potrošnja putem ove kartice pomoći će ostvarenju projekta “Praćenje djece s neurorizicima”. Uz American Express karticu sa srcem s lakoćom činimo dobro svaki dan!

Ako još niste korisnik American Express kartice, a želite činiti dobro – to možete postati putem Online pristupnice.

Podijeli

Odgovori

Top