Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

HZZ predstavlja novi portal „e-Usmjeravanje”

Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavlja novi portal „e-Usmjeravanje“.

e-Usmjeravanje je namijenjeno svima: učenicima, studentima, nezaposlenima i zaposlenima koji planiraju budućnost, traže svoju priliku ili pak žele promijeniti karijeru. Na predstavljanju će nazočiti i sami korisnici nove usluge kojima će tim HZZ-a detaljno pojasniti na koji način koristiti portal i njegove sastavnice poput, primjerice, alata za samoprocjenu.

Portal e-Usmjeravanje nastao je kao rezultat druge komponente projekta „Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima“, nanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.049.500,00 €, a svrha mu je unaprijediti kapacitete HZZ-a u pružanju usluga klijentima na području posredovanja i pripreme za zapošljavanje.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.