Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

HZZ predstavlja novi portal „e-Usmjeravanje”

Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavlja novi portal „e-Usmjeravanje“.

e-Usmjeravanje je namijenjeno svima: učenicima, studentima, nezaposlenima i zaposlenima koji planiraju budućnost, traže svoju priliku ili pak žele promijeniti karijeru. Na predstavljanju će nazočiti i sami korisnici nove usluge kojima će tim HZZ-a detaljno pojasniti na koji način koristiti portal i njegove sastavnice poput, primjerice, alata za samoprocjenu.

Portal e-Usmjeravanje nastao je kao rezultat druge komponente projekta „Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima“, nanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.049.500,00 €, a svrha mu je unaprijediti kapacitete HZZ-a u pružanju usluga klijentima na području posredovanja i pripreme za zapošljavanje.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.