Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Igraj.hr ti kaže – “posao nije bivši premijer – nikamo neće pobjeći i zato igraj.hr!”

Posao nije bivši premijer – nikamo neće pobjeći! Za samo pet minuta koje ukradete od radnog vremena dobit ćete najmanje toliko opuštanja, često i uz lijepu kamatu koju osiguravaju nagradni fondovi! Tjedni meni slasnih zalogaja razbibrige na Igraj.hr – riješi se par kalorija i nagomilaj bodove uz Iceblast, RoboSockets, Governor of Poker 2…

Bit će bolje, netko viče – pa dobaci još i ovo: “Na internetu stare priče, na Igraj.hr nešto novo! Literaturistička putovanja se nastavljaju! U trećem pohodu na atraktivne literaturističke destinacije, TAJNE DNEVNIKE i SMRT VIŠNUA, krenulo se igricama Ghost Chemist 2 i Mayan Caves! A kao šlag na ovom putovanju, dijelimo i jednu super majicu! All inclusive + smještaj u apartmanima s 4 R – razonodom, razbibrigom, razigravanjem i raznim nagradama!

Governor of Poker 2

Najveća pokerska avantura ikad odigrana! U Teksasu je uvedena prohibicija pokera… Sve su karte sada u tvojim rukama, da ne kažemo kako si posljednji as u rukavu slobode kartanja – izađi za zeleni stol i bori se do zadnjeg novčića u džepu protiv sramotnog kršenja ljudskog prava na partiju pokera!

BinB

Rasturačina na sto načina u podzemnim tamnicama pixeldorada prepunog čudovišta i monstruma! Tvoji su najbolji prijatelji na mračnom zadatku bombice. Stavi ih u pravo vrijeme na pravo mjesto – i čini to često!

RoboSockets

Sretan i uzbudljiv spoj tetrisa, “match 3” slagalice i igre povezivanja! Ukratko i u rimi – sve dok roboti padaju s neba, ti ih povezuj kako treba!

Iceblast

Tri čarobne cure na zadatku razbijanja ledenih kristala! Cura, strategije, akcije, krša i mozgoloma, svega ima u Iceblastu! Prije nego što probiješ led, pročitaj upute – ubrzani je tečaj lomljenja leda koristan ako želiš skupiti maksimalan broj bodova i svrstati se rame uz rame s najvećim razbijači(ca)ma ledenih kristala!

Heart of Ice

Epska platformska avantura, snijegom i ledom okovana! Istraži ledeno prostranstvo i suoči se misterioznim stanovnicima smrznutog carstva!


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.