Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Infobip Shift obilježit će bogat program i spektakularna produkcija

Infobip Shift, najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi, održat će se 19. i 20. rujna u zadarskom ŠC Višnjiku.

Infobip Shift, najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi, održat će se 19. i 20. rujna u zadarskom ŠC Višnjiku. Jedanaesto izdanje prepoznatljive developerske konferencije donijet će svim posjetiteljima još višu produkcijsku razinu i najbogatiji program do sada. Inovativni hrvatski i međunarodni startupi predstavit će se na Startup Tribe pozornici. O kriptovalutama, blockchainu, NFT-ovima, fintechu i drugim aktualnim tech temama raspravljat će se u Web3 dvorani. U posebnoj Expo dvorani smjestit će se boothevi kompanija iz cijelog svijeta koje će se predstaviti potencijalnim poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Futurističko, high tech iskustvo

11. Infobip Shift bit će veći i sadržajniji nego ikada prije te vjerujem kako će se još jednom potvrditi kao središnje mjesto okupljanja svjetske developerske scene u jugoistočnoj Europi. Uz program, na višu razinu smo podigli i kvalitetu produkcije kojom ćemo u potpunosti transformirati Višnjik i osigurati jedno futurističko, high tech iskustvo čime ćemo svrstati Infobip Shift uz bok najvećim svjetskim tehnološkim događajima. Pridružit će nam se više od 50 govornika, a očekujemo više od 4.000 posjetitelja uživo te više od 10.000 online. Posjetitelji će se tijekom dva dana konferencije na predavanjima, radionicama i panel raspravama moći upoznati s najnovijim tehnologijama, razmijeniti znanja i započeti nove poslovne suradnje, a sve u jednoj opuštenoj, ljetnoj atmosferi koja obilježava Infobip Shift” – izjavio je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa i začetnik konferencije.

Ivan Burazin

Savršena pozivnica za sve developere, IT stručnjake, studente i poduzetnike

Program Infobip Shifta održat će u svim dvoranama Višnjika, kao i na dva vanjska prostora. Na glavnoj pozornici predavanja će održati predstavnici vrha svjetske IT industrije i vodećih svjetskih tehnoloških kompanija. Svoj dolazak već je potvrdio Hakon Wium Lie, norveški programer i tvorac CSS-a, programskog jezika koji oblikuje izgled web stranice, kao i Una Kravets iz Googlea. Predavanja će održati i drugi poznati developeri poput Charity Majors te povratnika na konferenciju Kitzea i Kenta C. Doddsa. Uz predavanja, neki od govornika održat će i radionice na kojima će se polaznici moći iz prve ruke educirati o najnovijim programerskim i IT rješenjima.

Do sada najveće izdanje Infobip Shifta okupit će na jednom mjestu vodeća imena svjetskog IT-a, predstavnike tech divova i kompanija iz drugih industrija. Predah i osvježenje između aktivnosti posjetitelji će pronaći u posebno uređenim vanjskim Garden prostorima, a oba dana konferencija zaokružit će afterpartiji na prepoznatljivim zadarskim destinacijama.

Kao i prijašnjih godina, želimo u Hrvatskoj okupiti svjetsku developersku zajednicu na jednom jedinstvenom tehnološkom događaju. Infobip Shift je već upisao Hrvatsku na IT kartu Europe, a ovogodišnje izdanje svojom će kvalitetom i veličinom tu poziciju još jednom potvrditi. Poznati govornici, bogat popratni program, najnoviji tehnološki i programerski trendovi te prilika za druženje s kolegama iz cijelog svijeta uz predivnu kulisu Zadra savršena su pozivnica za sve developere, IT stručnjake, studente i poduzetnike” – zaključio je Burazin.

Ovogodišnji Infobip Shift moći će se pratiti hibridno, odnosno fizički i online. Dojmove s prošlogodišnjeg izdanja možete pogledati u videu, a više informacija o konferenciji, programu i ulaznicama nalazi se na internetskim stranicama Infobip Shifta..

Pročitajte još:

Novosti

Infobip Shift je održan na šest pozornica, a na ukupno 75 predavanja i panela s gotovo 100 sudionika posjetitelji su imali prilike čuti sve...

Edukacija

Rekordno izdanje Infobip Shifta obilježit će bogat program i produkcija, ali i nikada veći broj stranih posjetitelja, govornika i kompanija

Edukacija

Ove je godine najavljeno treće izdanje Digital Labin konferencije koja u rujnu u mali rudarski grad na istočnu obalu Istre dovodi svjetska imena.

Lifestyle

U moru popularnih hackathona, inženjeri iz Infobipa prošle su godine osmislili potpuno novi koncept developerske zabave pod nazivom Code Escape u kojoj software inženjeri...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.