Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Infopunkt.tv – 3 milijuna posjeta u prvih godinu dana rada

U prvih godinu dana postojanja Infopunkt.tv postao je nezaobilazan medijski servis putem kojega je više od 400 registriranih medijskih korisnika preuzelo gotovo 10 000 besplatnih video materijala za objavu putem svojih medija.

U prvih godinu dana postojanja Infopunkt.tv postao je nezaobilazan medijski servis putem kojega je više od 400 registriranih medijskih korisnika preuzelo gotovo 10 000 besplatnih video materijala za objavu putem svojih medija.

Video news agencija Infopunkt.tv ovih dana obilježava prvu godinu postojanja. Medijski servis putem svoje web stranice www.infopunkt.tv u proteklih je godinu dana svim medijima u Hrvatskoj i regiji omogućavao neograničeno preuzimanje i daljnje plasiranje video snimaka najvažnijih dnevnih događanja iz područja gospodarstva, politike, sporta, kulture i dr.

Riječ je o video materijalima snimljenima u profesionalnim formatima, a medijima je omogućeno preuzimanje montiranih ili „sirovih” materijala u broadcast i streaming produkcijskoj kvaliteti te njihovo daljnje plasiranje putem TV emisija ili web portala s video sadržajima.

3 milijuna posjetitelja

Od sredine veljače 2009. godine, kada je Infopunkt.tv započeo s radom, do danas je Infopunkt.tv posjetilo više od 3 milijuna posjetitelja, a više od 400 registriranih medijskih korisnika preuzelo je gotovo 10 000 video materijala.

Korisnici video servisa Infopunkt.tv su nacionalne i lokalne TV postaje, najveći i najutjecajniji Internet portali, regionalne medijske kuće, marketinške i PR agencije, političke stranke, tijela državne uprave i samouprave, neprofitne organizacije i udruge, strukovne organizacije i tvrtke.

Najnovije vijesti „one klick away”

Ovaj jedinstveni domaći medijski proizvod postao je u godinu dana postojanja nezaobilazan B2B alat. Agencija ostvaruje svakodnevnu suradnju s gotovo svim medijima u Hrvatskoj i regiji.

Ono što im je korištenjem servisa Infopunkt.tv omogućeno je preuzimanje atraktivnih materijala i “vrućih vijesti” u najbržem roku, najveća tehnička, produkcijska i novinarska kvaliteta, potvrđena broadcast i streaming produkcijska kvaliteta te obrada materijala u skladu s uređivačkom politikom svake pojedine medijske kuće.

– Veliko je zadovoljstvo osvrnuti se na proteklih godinu dana djelovanja i činjenicu da su u tom razdoblju usluge Infopunkt.tv-a redovito koristile sve vodeće medijske kuće u Hrvatskoj, ali i u regiji i u Europi, unatoč tome što većina njih ima vlastitu video ili televizijsku produkciju. A priznanja za profesionalan i kvalitetan rad, koja svakodnevno dobivamo od kolegica i kolega profesionalaca, ali i drugih korisnika naših usluga potvrđuju da smo pravilno ocijenili potrebe medijskog tržišta u Hrvatskoj i ponudili zanimljivu i korisnu uslugu, – izjavio je Goran Ivanović, glavni urednik video agencije Infopunkt.tv.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.