Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Infopunkt.tv video servis Medijske mreže obilježio 2. godinu rada!

Video news agencija Infopunkt.tv obilježila je drugu godinu rada u kojoj je ostvarila više od 3 milijuna i 500 tisuća posjeta od strane registriranih medijskih korisnika te gotovo 16 000 preuzetih video materijala. Infopunkt.tv jedinstveni je hrvatski medijski proizvod i nezaobilazan medijski servis putem kojega više od 500 registriranih medijskih korisnika u zemlji i regiji svakodnevno s web stranicewww.infopunkt.tv preuzima video materijale koje potom objavljuje u svojim informativnim programima, emisijama i rubrikama…

Video news agencija Infopunkt.tv obilježila je drugu godinu rada u kojoj je ostvarila više od 3 milijuna i 500 tisuća posjeta od strane registriranih medijskih korisnika te gotovo 16 000 preuzetih video materijala. Infopunkt.tv jedinstveni je hrvatski medijski proizvod i nezaobilazan medijski servis putem kojega više od 500 registriranih medijskih korisnika u zemlji i regiji svakodnevno s web stranicewww.infopunkt.tv preuzima video materijale koje potom objavljuje u svojim informativnim programima, emisijama i rubrikama...

Usluge agencije svakodnevno koristi više od 500 registriranih medijskih korisnika.

Uskoro dolaze “Vijesti iz regije”

Infopunkt.tv elektroničkim medijima tj. svim nacionalnim i lokalnim TV kućama, internetskim portalima s video sadržajima kao i radio postajama svakodnevno omogućuje preuzimanje video vijesti i tonova sa svih bitnih dnevnih političkih, gospodarskih, sportskih i kulturnih događanja u našoj zemlji, a u suradnji s regionalnim izvještajnim agencijama iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije uskoro pokreće i dnevni servis “Vijesti iz regije” s najaktualnijim video materijalima i snimkama događanja u regiji.

Osim nacionalnih i lokalnih TV postaja, najvećih i najutjecajnijih Internet portala, korisnici usluga medijskog servisa Infopunkt.tv su i regionalne medijske kuće, marketinške i PR agencije, političke stranke, tijela državne uprave i samouprave, neprofitne organizacije i udruge, strukovne organizacije i tvrtke.

Video servis za sve medije

U dvije godine postojanja Infopunkt.tv se nametnuo kao nezaobilazan B2B alat i servis koji ostvaruje svakodnevnu suradnju s gotovo svim medijima u Hrvatskoj i regiji, omogućujući im preuzimanje atraktivnih materijala, ekskluzivnih informacija i “vrućih vijesti” u najbržem roku, najvećoj tehničkoj, produkcijskoj (broadcast i streaming) kvaliteti te obradu materijala u skladu s uređivačkom politikom svake pojedine medijske kuće.

Infopunkt.tv od početka godine ima i novu urednicu. Vesna Ratković koja je u Infopunktv.tv došla s Hrvatske televizije, šest je godina radila kao novinarka u Informativnom programu HTV-a. Dolaskom u Infopunkt.tv preuzela je brigu o cjelokupnom funkcioniranju servisa koji djeluje u sklopu Medijske mreže.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.