Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ingra i IGH ne mogu platiti kamatu po obveznicama

Obje tvrtke su izvijestile o pokretanju predstečajne nagodbe i što bržem okončanju što bi rezultiralo odblokiranjem računa i redovnom poslovanju

Obje tvrtke su izvijestile o pokretanju predstečajne nagodbe i što bržem okončanju što bi rezultiralo odblokiranjem računa i redovnom poslovanju

Građevinske tvrtke Ingra i Institut IGH izvijestile su danas da nisu u mogućnosti isplatiti kamate po obveznicama zbog blokade svojih računa.

Kako se navodi u priopćenju Ingre, tvrtka nije u mogućnosti uplatiti iznos kamate po obveznici INGR-O-11CA zbog blokade računa. Dodaje se i da je Uprava podnijela 18. travnja ove godine zahtjev za pokretanjem predstečajne nagodbe kako bi se tvrtka restrukturirala, a računi deblokirali.

I Institut IGH danas navodi da nije u mogućnosti isplatiti iznos dospjele kamate obveznice IGH-O-176A, za razdoblje od 06.12.2012. do 05.06.2013., koji dospijeva danas.

U priopćenju se podsjeća da je ta tvrtka podnijela zahtjev za otvaranje predstečajne nagodbe, a Uprava se nada njezinom brzom okončanju i postizanju dogovora s vjerovnicima.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.