Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Internetski magazin Netokracija prvi u Hrvatskoj lansirao Viber Public Chat

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka, danas je u Hrvatskoj lansirala svoj prvi Viber Public Chat kanal i to u partnerstvu s tehnološkim internetskim magazinom Netokracija. Usluga Viber Public Chat omogućava korisnicima novu vrstu komunikacije koja im pruža pristup javnim osobama i medijima, te mogućnost razgovora s njihovima idolima, novinarima, sportašima ili omiljenim brendovima.

“Viber Public Chats su trenutno jedna od popularnijih metoda komunikacije s brendovima (bilo osoba ili organizacija) putem pametnih telefona, a s obzirom na broj korisnika Vibera u Hrvatskoj, samo je bilo pitanje vremena kad će ih Viber uvesti. Izuzetna nam je čast biti njihov prvi partner u Hrvatskoj, s obzirom da prilagodba rješenja poput Public Chata za naše tržište pokazuje koliko je hrvatsko tržište napredovalo po pitanju novih pristupa mobilnim komunikacijama – toliko da je prepoznato i na globalnoj razini!”, rekao je Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije te dodao: “Osim hrvatskog izdanja Netokracije, danas je i Netokracija Srbija lansirala Viber Public Chat pa se veselimo komunikaciji s čitateljima diljem regije”.

Viber danas ima više od 600 milijuna jedinstvenih korisnika širom svijeta, dok na prostoru Centralne i Istočne Europe broji čak 27 milijuna korisnika pri čemu je Hrvatska među vodećim tržištima. U okviru svoje strategije, Viber konstantno kreira nove, zabavne funkcije za svoje korisnike, počevši od široke ponude zabavnih digitalnih stickera do javnih chatova za diskusiju koji omogućuju korisnicima razmjenu poruka s poznatim osobama iz svijeta zabave, kulinarstva, sporta, glazbe i drugih. Lokalizacija je ključni dio ove strategije, pa zato čelni ljudi Vibera nastoje, kroz stvaranje partnerstava u skladu s kulturom i duhom lokalne sredine, ostvariti najvažniji cilj, a to je povezivanje s važnim životnim trenucima svojih korisnika, svakodnevno širenje pozitivnih vibracija i stvaranje povoda za lijepe i plemenite događaje.

“Drago mi je što portalu Netokracija mogu poželjeti dobrodošlicu u globalnu obitelj Viber javnog chata, čime je on postao naš prvi partner sa svojim javnim chatom u Hrvatskoj! Radujemo se novim pridošlicama koje će kreirati i pratiti sadržaje kanala Viber Public Chat – i razmjenjivati dobre vibracije unutar njihove zajednice digitalnih starosjedioca i tehnoloških profesionalaca”, rekla je povodom lansiranja u Hrvatskoj Daniela Ivanova, Viberova menadžerica za razvoj poslovanja u Centralnoj i Istočnoj Europi.

Pročitajte još:

Predstavljamo

Netokracijina konferencija Future of Work: People First održat će se u utorak 5. srpnja 2022. godine u zagrebačkom HUB-u 385.

Novosti

Organizatori i partneri predstavili su najveću europsku ljetnu startup konferenciju koja nudi nezaboravno iskustvo za sve startupove, programere i geekove uz puno sunca i...

Izdvojeno

Krenule su prijave za prvi batch startup tvrtki koje će dobiti priliku raditi u prostoru Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. ZIP će ujesen primiti 5 startup...

Izdvojeno

Ako pogledate svjetski poznate web stranice, iz bilo kojih industrija, vidjet ćete da su jedni od glavnih faktora za njihov uspjeh na njima stranim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.