Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

IT tvrtka Q pokrenula crowdfunding kampanju za kupnju vozila djeci Brezovice

IT tvrtka Q pokrenula je veliku crowdfunding kampanju ‘Poklonimo vozilo djeci Brezovice!’ čiji je cilj prikupiti 55.000 kuna za nabavku vozila potrebnog štićenicima kuće “Bl. Alojzije Stepinac” u Brezovici.

IT tvrtka Q pokrenula je veliku crowdfunding kampanju ‘Poklonimo vozilo djeci Brezovice!’ čiji je cilj prikupiti 55.000 kuna za nabavku vozila potrebnog štićenicima kuće “Bl. Alojzije Stepinac” u Brezovici.

Inicijativa dolazi od stručnjaka Q-a koji već četvrtu godinu zaredom organiziraju akciju za djecu s tjelesnim i mentalnim oštećenjima, a ove godine žele potaknuti druge tvrtke i osobe da se uključe u kampanju.

“U Q-u već godinama surađujemo s domom u Brezovici pa smo tako lani u rekordnom roku opremili dnevni boravak za djecu s poteškoćama. Sreća u njihovim očima nas uvijek motivira da ostvarimo nove ciljeve, a ove godine to je novo vozilo. Osim organizacije akcije, oslikat ćemo automobil dječjim dlanovima i sudjelovati u donaciji. Ovim putem pozivamo sve da nam se priključe i uljepšaju blagdane djeci Brezovice”, istaknula je Paula Kovačević iz Q-a.

U kući za zbrinjavanje djece s tjelesnim i mentalnim oštećenjem „Bl. Alojzije Stepinac“ u Brezovici živi 75 djece i mladih, a većina njih svakodnevno odlazi u specijaliziranu školu na šest različitih lokacija u Zagrebu. Zbog velikih potreba za prijevozom u školu, kod liječnika i na ostale lokacije, počeli su se javljati problemi s njegovom organizacijom.

“Ponekad se nađemo u situaciji da dijete bude pozvano na rođendan, a mi mu ne možemo osigurati prijevoz do igraonice. Ako ne nađemo rješenje, teško je reći tko je u tom trenutku više tužan”, dodaje Ivana Kokić Ajazaj, voditeljica kuće “Bl. Alojzije Stepinac” u Brezovici.

Osim medicinskih pregleda, vozilo će se koristiti i za prijevoz na razne individualizirane sadržaje kako bi štićenici bili što uključeniji u društvo. Više informacija o dobrotvornoj akciji i kako se u nju uključiti nalazi se na službenoj GoGetFunding stranici kampanje: https://gogetfunding.com/poklonimo-vozilo-djeci-brezovice-2/ te na web stranici: https://brezovica.q.agency/.

Pročitajte još:

Novosti

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao.

Poduzeća

Domaća IT tvrtka Q našla se u vrhu popisa prestižne The Manifest ljestvice najboljih software development kompanija u regiji.

Poduzeća

Domaća IT tvrtka Q pojačala je svoj tim pripajanjem softverske agencije Flipkod s kojom surađuje dugi niz godina.

Ljudski resursi

Domaća IT tvrtka Q ostvarila je izniman rezultat prema eNPS indikatoru (eng. Employee Net Promoter Score) koji pokazuje zadovoljstvo zaposlenika i njihovu lojalnost.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.