Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ivan Dujmović postao partner u Provectus Capital Partners (PCP)

Dujmović ima više od dvadeset godina iskustva u financijskom sektoru, većinom u bankarstvu i upravljanju imovinom.

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, imenovalo je Ivana Dujmovića, dosadašnjeg izvršnog direktora i člana Investicijskog odbora novim partnerom u PCP-u.

Dujmović ima više od dvadeset godina iskustva u financijskom sektoru, većinom u bankarstvu i upravljanju imovinom. Prije dolaska u PCP proveo je šest godina na poziciji predsjednika Uprave HETA Asset Resolution, a u tom je vremenu pod upravljanjem imao portfelj veći od dvije milijarde eura. Prije toga je proveo šest godina na poziciji člana Uprave u Banco Popolare Croatia i osam godina u Bank Austria / HVB Grupi.

Provectus Capital Partners nastavlja s jasnim fokusom stvaranja dodane vrijednosti za kompanije koje preuzima, za investitore, ali i za ostale dionike u sektorima u kojima radi. Jačanje našeg partnerskog tima s Ivanom dodatno će osnažiti naše napore u pružanju aktivne podrške razvoju naših portfolio kompanija”, naglasio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a.

Provectus Capital Partners je u nešto više od dvije godine realizirao 15 investicija. U segmentu privatnog zdravstva izgradio je Aviva Medical Group, s više od 400 zaposlenika, koja se sastoji od Poliklinike Aviva, Specijalne bolnice Arithera, Specijalne bolnicu za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Poliklinike Dijagnostika 2000, Poliklinike Uro centar i slovenske radiološke klinike DSD. U dentalnom biznisu kreirali su Adria Dental Group, danas vodeću Grupu dentalnih klinika u cijelom CEE-u s više od 450 zaposlenih, čije su sastavnice poliklinika Rident, Stomatološka poliklinika Arena, Salona Dental, poliklinika Dentum i poliklinika Fiziodent. U specijaliziranoj maloprodaji investirali su u Keindl Sport, najvećeg veletrgovca i maloprodajne mreže specijalizirane za sportsku opremu, posebno za električne bicikle, zatim u slovensku Energiju, Giant Zagreb i RI BIKE.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.