Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ivan Dujmović postao partner u Provectus Capital Partners (PCP)

Dujmović ima više od dvadeset godina iskustva u financijskom sektoru, većinom u bankarstvu i upravljanju imovinom.

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, imenovalo je Ivana Dujmovića, dosadašnjeg izvršnog direktora i člana Investicijskog odbora novim partnerom u PCP-u.

Dujmović ima više od dvadeset godina iskustva u financijskom sektoru, većinom u bankarstvu i upravljanju imovinom. Prije dolaska u PCP proveo je šest godina na poziciji predsjednika Uprave HETA Asset Resolution, a u tom je vremenu pod upravljanjem imao portfelj veći od dvije milijarde eura. Prije toga je proveo šest godina na poziciji člana Uprave u Banco Popolare Croatia i osam godina u Bank Austria / HVB Grupi.

Provectus Capital Partners nastavlja s jasnim fokusom stvaranja dodane vrijednosti za kompanije koje preuzima, za investitore, ali i za ostale dionike u sektorima u kojima radi. Jačanje našeg partnerskog tima s Ivanom dodatno će osnažiti naše napore u pružanju aktivne podrške razvoju naših portfolio kompanija”, naglasio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a.

Provectus Capital Partners je u nešto više od dvije godine realizirao 15 investicija. U segmentu privatnog zdravstva izgradio je Aviva Medical Group, s više od 400 zaposlenika, koja se sastoji od Poliklinike Aviva, Specijalne bolnice Arithera, Specijalne bolnicu za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Poliklinike Dijagnostika 2000, Poliklinike Uro centar i slovenske radiološke klinike DSD. U dentalnom biznisu kreirali su Adria Dental Group, danas vodeću Grupu dentalnih klinika u cijelom CEE-u s više od 450 zaposlenih, čije su sastavnice poliklinika Rident, Stomatološka poliklinika Arena, Salona Dental, poliklinika Dentum i poliklinika Fiziodent. U specijaliziranoj maloprodaji investirali su u Keindl Sport, najvećeg veletrgovca i maloprodajne mreže specijalizirane za sportsku opremu, posebno za električne bicikle, zatim u slovensku Energiju, Giant Zagreb i RI BIKE.

Pročitajte još:

Poduzeća

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, investirao je u Specijalnu bolnicu za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec iz...

Poduzeća

Stomatološka poliklinika Arena ima preko 60 specijaliziranih i visokostručnih zaposlenika i jedna je od vodećih dentalnih poliklinika u Republici Hrvatskoj.

Poduzeća

Keindl Sport ima 50-tak zaposlenih i ostvaruje godišnje oko 100 milijuna kuna prihoda. Fokus partnerstva PCP-a i osnivača kompanije, Kristijana Keindla, su regionalna ekspanzija...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.