Ivora – znanjem do posla!

Ivora – znanjem do posla!

Učenjem preko interneta te polaganjem ispita, brzo dolazite do cilja, štedeći svoje vrijeme i novac. Edukacija kao i polaganje ispita nisu teški niti previše zahtjevni.

Globalizacijom tržišta radne snage, konkurentnost između tražitelja ali i nuditelja posla je velika. Nuditelj posla, svoju kvalitetu i izvrsnost tržišno dokazuje raznim normama, certifikatima i priznatim standardima kvalitete (ISO) što se direktno reflektira i na tražitelje posla. Biti konkurentan na tržištu radne snage znači biti bolji i uspješniji od aplikanta iz susjednih zemalja, stručnije se nametnuti te osvojiti poslodavca pismenim uvjerenjima (diplomama) koje utvrđuju i dokazuju stručnost.

Tržištu nije dovoljan samo sadržaj diplome (stručnost), već i tko ih izdaje, zemlja izdavanja, brand učilišta isl. Stoga, ako se planirate baviti bilo kojim poslom na globalnom tržištu, vrijeme je da steknete i takve – globalne diplome koje puno znače u objašnjenju Vas, kao tražitelja posla, te slikovno govore više od 1000 riječi.

Na primjer poslovi dadilje ili njegovateljice starijih i nemoćnih u zemlji ili inozemstvu (Italija, Švicarska, UK, Njemačka i Austrija) značajno validiraju poznate diplome, te u nuđenju posla prioritetno prihvaćaju osobe koje imaju navedeno, znajući da je stručnost i kvaliteta cjeloživotnog obrazovanja brendirana standardom struke, svjetskog učilišta.

Poslovna škola Ivora, tržištu edukacije predstavlja više od 80 različitih zanimanja u tri sektora: ekonomija, informatika i obrtništvo. Zanimanja su brendirana diplomama CID ili OCR te predstavljaju vrh cjeloživotne edukacije Europe.

Planirate li rad u inozemstvu ili RH, upišite neki od smjerova Ivore, budite bolji i konkurentniji. „Pobjeđuju oni koji misle da to mogu“.

Podijeli

Odgovori

Top