Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Ivora – znanjem do posla!

Biti bolji, uspješniji i konkurentniji, nije teško, ako se educirate i steknete neku od svjetski poznatih diploma – Cambridge ili OCR (Oxford-Cambridge and RSA), koje za RH zastupa škola Ivora.

Biti bolji, uspješniji i konkurentniji, nije teško, ako se educirate i steknete neku od svjetski poznatih diploma - Cambridge ili OCR (Oxford-Cambridge and RSA), koje za RH zastupa škola Ivora.

Učenjem preko interneta te polaganjem ispita, brzo dolazite do cilja, štedeći svoje vrijeme i novac. Edukacija kao i polaganje ispita nisu teški niti previše zahtjevni.

Globalizacijom tržišta radne snage, konkurentnost između tražitelja ali i nuditelja posla je velika. Nuditelj posla, svoju kvalitetu i izvrsnost tržišno dokazuje raznim normama, certifikatima i priznatim standardima kvalitete (ISO) što se direktno reflektira i na tražitelje posla. Biti konkurentan na tržištu radne snage znači biti bolji i uspješniji od aplikanta iz susjednih zemalja, stručnije se nametnuti te osvojiti poslodavca pismenim uvjerenjima (diplomama) koje utvrđuju i dokazuju stručnost.

Tržištu nije dovoljan samo sadržaj diplome (stručnost), već i tko ih izdaje, zemlja izdavanja, brand učilišta isl. Stoga, ako se planirate baviti bilo kojim poslom na globalnom tržištu, vrijeme je da steknete i takve – globalne diplome koje puno znače u objašnjenju Vas, kao tražitelja posla, te slikovno govore više od 1000 riječi.

Na primjer poslovi dadilje ili njegovateljice starijih i nemoćnih u zemlji ili inozemstvu (Italija, Švicarska, UK, Njemačka i Austrija) značajno validiraju poznate diplome, te u nuđenju posla prioritetno prihvaćaju osobe koje imaju navedeno, znajući da je stručnost i kvaliteta cjeloživotnog obrazovanja brendirana standardom struke, svjetskog učilišta.

Poslovna škola Ivora, tržištu edukacije predstavlja više od 80 različitih zanimanja u tri sektora: ekonomija, informatika i obrtništvo. Zanimanja su brendirana diplomama CID ili OCR te predstavljaju vrh cjeloživotne edukacije Europe.

Planirate li rad u inozemstvu ili RH, upišite neki od smjerova Ivore, budite bolji i konkurentniji. „Pobjeđuju oni koji misle da to mogu“.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! 

Ljudski resursi

Od 24. siječnja do 2. veljače održan je online sajam sezonskih poslova Sezonac.hr, najveći virtualni susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim sezonskim radnicima te...

Poduzeća

Dora Strezova-Nikolova na novi položaj u Coca-Coli HBC dolazi s mjesta glavne direktorice tvrtke The Coca-Cola Company u Bugarskoj na kojemu je bila od...

Financije

Čak 33 % ispitanika je odgovorilo da će za ovogodišnje Valentinovo potrošiti između 20 € i 40 €.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.