Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Ivora – znanjem do posla!

Biti bolji, uspješniji i konkurentniji, nije teško, ako se educirate i steknete neku od svjetski poznatih diploma – Cambridge ili OCR (Oxford-Cambridge and RSA), koje za RH zastupa škola Ivora.

Biti bolji, uspješniji i konkurentniji, nije teško, ako se educirate i steknete neku od svjetski poznatih diploma - Cambridge ili OCR (Oxford-Cambridge and RSA), koje za RH zastupa škola Ivora.

Učenjem preko interneta te polaganjem ispita, brzo dolazite do cilja, štedeći svoje vrijeme i novac. Edukacija kao i polaganje ispita nisu teški niti previše zahtjevni.

Globalizacijom tržišta radne snage, konkurentnost između tražitelja ali i nuditelja posla je velika. Nuditelj posla, svoju kvalitetu i izvrsnost tržišno dokazuje raznim normama, certifikatima i priznatim standardima kvalitete (ISO) što se direktno reflektira i na tražitelje posla. Biti konkurentan na tržištu radne snage znači biti bolji i uspješniji od aplikanta iz susjednih zemalja, stručnije se nametnuti te osvojiti poslodavca pismenim uvjerenjima (diplomama) koje utvrđuju i dokazuju stručnost.

Tržištu nije dovoljan samo sadržaj diplome (stručnost), već i tko ih izdaje, zemlja izdavanja, brand učilišta isl. Stoga, ako se planirate baviti bilo kojim poslom na globalnom tržištu, vrijeme je da steknete i takve – globalne diplome koje puno znače u objašnjenju Vas, kao tražitelja posla, te slikovno govore više od 1000 riječi.

Na primjer poslovi dadilje ili njegovateljice starijih i nemoćnih u zemlji ili inozemstvu (Italija, Švicarska, UK, Njemačka i Austrija) značajno validiraju poznate diplome, te u nuđenju posla prioritetno prihvaćaju osobe koje imaju navedeno, znajući da je stručnost i kvaliteta cjeloživotnog obrazovanja brendirana standardom struke, svjetskog učilišta.

Poslovna škola Ivora, tržištu edukacije predstavlja više od 80 različitih zanimanja u tri sektora: ekonomija, informatika i obrtništvo. Zanimanja su brendirana diplomama CID ili OCR te predstavljaju vrh cjeloživotne edukacije Europe.

Planirate li rad u inozemstvu ili RH, upišite neki od smjerova Ivore, budite bolji i konkurentniji. „Pobjeđuju oni koji misle da to mogu“.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.