Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Iz Mostara preko Zagreba do europskih aerodroma

Grad Mostar od svibnja bi trebao imati uspostavljenu redovnu avionsku liniju za Zagreb, a preko zagrebačkog aerodroma bi bio povezan sa svim glavnim središtima Europe, rekao je za Fenu mostarski gradonačelnik Mario Kordić za agenciju Fena.

Grad Mostar od svibnja bi trebao imati uspostavljenu redovnu avionsku liniju za Zagreb, a preko zagrebačkog aerodroma bi bio povezan sa svim glavnim središtima Europe, rekao je za Fenu mostarski gradonačelnik Mario Kordić za agenciju Fena. Kordić kaže kako je procijenjeno da je najbolje ”naći jednu od zračnih luka koje su značajne na mapi Europe kako bi preko nje imali konekcije s ostatkom Europe”.

”Očekujemo da će se javiti neka od kompanija zainteresirana raditi linije Mostar – Zagreb i obrnuto i to bi moglo biti tri puta tjedno i da to budu barem dvije jutarnje linije kako bi putnici iz Mostara mogli uhvatiti druge konekcije za europske destinacije”, rekao je Kordić i dodao kako u Gradu Mostaru smatraju da su izabrali dobar model. ”Ako nam se javi neki nacionalni operater značilo bi da smo povezani sa svim aerodromima”, rekao je i dodao kako očekuje da će se u sljedećih 10-15 dana javiti tour-operatori i da ćemo od petog mjeseca Mostar biti povezan sa svim glavnim gradovima Europe.

Dodao je kako je rano govoriti o cijenama ali i kako postoje ”želje da bi karte trebale biti značajno jeftinije”. Između ostalog, Kordić je rekao kako je Zračna luka Mostar stalna tema u njegovu mandatu te da su preuzimanjem dužnosti ”vidjeli da Zračna luka Mostar predstavlja strateško javno poduzeće koje bi trebalo otvoriti nove koridore i nove mogućnosti dolaska turista u Mostar i poslovnih ljudi kako bi se čitava regija mogla uzdizati”. Kordić je rekao i kako ”nije istina da zračna luka Mostar ne funkcionira nikako”. Dodao je kako i ove godine postoje najavljeni charter letovi kao i da postoji najava povećanja njihova broja.

Podsjećamo, mostarska Zračna luka u siječnju je imala tek pet putnika.

Više na: https://bljesak.info

Pročitajte još:

Ekonomija

Sve je tematski razdijeljeno po etažama te novi Centar Kaptol sada u još opuštenijoj atmosferi odgovara na svakodnevne potrebe Zagrepčana - od uobičajenih zadataka...

Nekretnine

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je Zagreb tijekom ožujka ostao najtraženiji grad za kupnju stanova, a osim velike potražnje zabilježene su i nešto...

Ekonomija

Zagreb je na oglasniku Crozilla.com i dalje najtraženiji grad za kupnju stanova, a posebna je pozornost posvećena novogradnji.

Ekonomija

Potres i korona kriza zajedničkim su snagama promijenili sliku zagrebačkog tržišta nekretnina, a najveću promjenu doživio je centar grada.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.